reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

IWONKA super torcik. Vaneska na pewno była zadowolona. Wszystkiego najlepszego dla Twojej Pięciolatki!!

Kwiateczek słuchałam akurat o tym wypadku w korku, pośród mgły i za chwilę oglądałam strzaskane auta, przytaranowane przez tira.
Niestety, polska rzeczywistość - byle jak, byle dojechać. Nie powinno ich tam być w środku, to fakt. Widok koszmarny.

reklama
Witam .Co do tortu to dziekuje raz jeszcze:tak::tak:i zdradzam sekret zrobienia:-D:-D
Tort zrobiony z tego czegos ;-) cena około 5 zl:tak:ale mozna zrobic z wlasnego przepisu tort i do tego dokupic wlasny opłatek.
Barbie-torcik-300.jpg
lub taki
Barbie-serduszko-300.jpg

ale go zmodyfikowałam i zamiast wyciac ten szablon i odbic głowe barbie kupiłam oplatek na tort:tak::tak::tak:i taki tez ,sa i dla dziewczyn i dla chłopców,opłatek jest jadalny,z jakiejs maki kukurydzianej zdaje sie .Cana kilkanascie zlotych.Opłatki takie nawet ze zdjeciem dziecka mozna zamowic:tak::tak::tak:i tort wyglada jak taki drogi z cukierni;-). Na moim torcie był opłatek z Barbie ;-)
da-1.jpg

Taki opłatek jest akurat na taki mały torcik od Delecty,ale mozna zrobic wiekszy tort i na srodku polozyc taki opłatek i dookoła ozdobic. Albo prostokątny;-) mozna tez zrobic tort.

Mozna kupic gotowe podkłady do tortu np czekoladowe,do tego krem czekoladowy do przelożenia i opłatek.I tort gotowy.

p.php
kremy_czekoladowy_272.jpg

EDIT

Nikogo nie ma ,a zapomniałam napisac że Vanesska dziś pojechała z grupa przedszkolna do centrum olimpijskiego,mieli chyba jechac autobusem i tramwajem.Mam nadzieje że nikt sie nie zgubi:sorry2:a wczoraj wyprawili urodziny jej tez w przedszkolu,dostała prezent:tak:w piątek jest festyn rodzinny.:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Ja przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale jakoś tak w tym tygodniu zabrakło mi weny.

Iwonka, śliczny torcik zrobiłaś :tak: W ogóle zdolna jesteś dziewczyna. Może ja wreszcie na trzecie urodziny zrobię sama podobny, bo aż wstyd mi, że zawsze idę na łatwiznę i kupuję. Spóźnione buziaki urodzinowe dla Vanesski.

U nas znowu katar zagościł, na szczęście tylko on póki co. Obydwie jesteśmy zasmarkane.

reklama
Witam.Moje dziewczyny od rana sie kłóca i bija:eek: wczoraj byliśmy na festynie rodzinnym w przedszkolu,było fantastycznie,Klaudia tak sie wybawiła z całym przedszkolem ze hej :-) Czuła sie jak ryba w wodzie.:tak: Na głownej sali były wszystkie dzieci i ich rodzice,było dwoch fajnych facetów ktorzy prowadzili zabawy,konkursy.No bomba,.Była loteria fantowa,poczęstunki.:tak:Ja tylko ciagle w tym tłumie gubiłam z oczu Klaudie i R postawiłam na schodach zejsciowych zeby patrzył czy przypadkiem ona nie schodzi na parter i nie pojdzie do wyjscia:szok:;-)

Do góry