reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Ja też się witam. Jest tak brzydko, że chyba do ikei pojedziemy.
Iwonka, co byś poleciła do jedzenia w tej ikeowskiej restauracji? Bo ja jeszcze nigdy ne byłam.

reklama
Migotka ja np lubie te typowe szwedzkie klopsiki.Teraz chyba takie danie z 10 klopsikow z ziemniakiam lub frytkami i żurawina kosztuje z 8 zl lub mniej. pyszna jest szarlotka z kawa;-) a przy wyjśćiu po obejrzeniu całej ikea sa pyszne hot dogi :-)
Zresztą pojedziezz to zobaczysz,bedzie tłum napewno bo od 12 sa obiady ale jest co zjeść.sa zupy też,sałatki .A przy stolikach kącik zabaw dla dzieci.

Ostatnia edycja:
Dzięki Iwonka. Do restauracji nigdy nie szłam, bo odstraszał mnie właśnie dziki tłum. Ale hot dogi zawsze jemy, mój chłop kupuje co najmniej 5 sztuk dla siebie, a ja najwyżej 2 dam radę. :-p

Iwonka widzisz a tak sie martwiłaś dobrze że doszła i oby działała jak należy:tak:
Z tymi chomikami to ja pewnie wolałabym żywe bo mam bzika na punkcie zwierzątek ale to ja nie dzieci ale nigdy nie miałąm ,tyle że masz rację ze mniej problemu z takimi sztucznymi .Swoja drogą to niezla Klaudia już wybiera sobie prezenty ,Zuzka jeszcze sie nie domaga tak z reklamy jedynie co to ma hopla na punkcie wózków jak gdzieś widzi

Ja na szczęście mam takiego gina który jest dostepny 5 dni w tygodniu i jak masz problem czy coś to zawsze możesz przyjść oprócz tego ma jeszcze dyzury w szpitalu tylko mało ,ogólnie jestem zadowolona dużo bardziej niż przy Zuzi u innej
W ogóle to dzięki za troske już nie bede wam marudzić urodze kiedy bedzie gotowy jakoś coraz bardziej w to wierze
Ha-NN-aH uważaj już ja ostatnio znów wróciłam do wspomagania sie no-spą bo fenetrol sam nie zawsze działa ale jeszcze tylko tydzień i już nic nie łykam

Przemeblowaliśmy pokój ustawiliśmy łóżeczka Zuzka spałą już w swoim :tak:, byla zachwycona jak rano wstała, wczoraj poprzyklejaliśmy naklejki ,zrobie zdjęcia to pokaże ,tak ladnie sie zrobilo
A dziś mam wolne bo Zuzkę wziela wczoraj moja mama ,wszyscy przestraszyli sie że urodze ,teściowie ja wczoraj troche bawili .Nie wiem czy to efekt wizyty czy torby w przedpokoju kolo wyjscia która tymczasowo tam wylądowala po tych meblowaniach :-D:rofl2: wszyscy jak widzieli to dziwne miny mieli a to tak przypadkowo wyszło Jutro po nia jedziemy już nie moge sie doczekać .P. mówi ze hormony porodowe wyzwalają u mnie uczucia macierzyńskie;-)

keyko nie ma nic gorszego niz ciezka atmosfera w pracy:baffled:robic sie odechciewa:no:wspolczuje ci ale nie duzo ci zostalo:-p:-ptu od poczatku ciazy nie maja prawa zwolnic no chyba ze praca jest sezonowa:tak:
u nas też tak jest ale pod warunkiem że przedstawiasz zaświadczenie od lekarza o ciąży :) w innym przypadku moga zwolnic...
keyko fajnie ze masz takie klimaty w pracy :)
iwonka ja dzis widzialam dziewczynke z tym chomikiem robil kupe :)

CZeść :-)

Dawno mnie tu nie było. Widzę, że nowe zaciążone Majóweczki są. Gratuluję !!!!:tak:

Ja cierpię na brak czasu dlatego się nie odzywam. Wieczory staram się spędzać z mężem. Dnie wypełniają dzieciaki. Młody jest bardziej zajmujący od Zuzi gdy była w jego wieku. Jak śpi (a z tym jest różnie) zajmuję się na maxa Zuzią. I tak całe dnie. Wszyscy jesteśmy zdrowi i to najwazniejsze. Tęsknię za Wami i mam nadzieję, że w końcu znajdę czas na bb. Pozdrawiam i całuję Was cieplutko:-)

Ojej, jak tu pusto dzisiaj...

Dziubek, fajnie, że sobie radzisz ;-) Mówi się, że zazwyczaj dzieci są całkiem różne od siebie, może rzeczywiście się to sprawdza.

U nas zimno dziś było, więc spacer krótki, skoczyliśmy do rynku, gdzie kupiłam sobie książkę. Ostatnio wciągnął mnie King i już chyba czwartą będę czytać :happy2: Dziubasy :happy2:

Witam.Zapowiada sie ładna pogoda :-) bo od środy podobno zimno deszczowo ,o 10 stopni mniej brrr..
Chomiki Zhu-Zhu kupił dziewczynkom tatuś, one oczywiście szczęśliwe i nawet spią z tymi chomikami.:-) teraz trzeba dokupic im te tenele i inne bajery,ale to już na jakies okazje ;-)

Dziubek czekamy na jakieś foteczki ;-)

Ostatnia edycja:
Potomstwo śpi domek ogarnięty więc mam chwilkę co by sobie po necie pobrykać:-p w odpowiednim miejscu wrzuciłam troszkę nowych fotek bo rosną te moje dzieci na potęgę :tak: Michał dzisiaj przeżył pierwsze szczepienie oczywiście mało nie płakałam z nim :sorry:waży już 4900g więc jest co nosić
dziubek oj znam brak czasu znam i brak rączek też :-D
Sylwia u Ciebie już prawie końcóweczka :tak: ja pamiętam jak z Majką tak liczyłam dni a Michał siedział grzecznie i urodził się w pierwszym dniu 40 tygodnia :tak:
Iwonka pewnie z takimi chomiczkami mniej problemu i fajny mają ten cały osprzęt ale jakoś wolę żywe :sorry::sorry:
dbajcie o siebie kobietki podczytuje Was kiedy mogę ale z pisaniem trudno bo bywa że jedną ręką trzymam małego przy piersi a drugą głaszczę Majkę :sorry: ale pamiętam zawsze o Was:tak::tak:

reklama
witam
Puchatka biedny Michalek ale coz,kazde dziecko musi przejsc szczeponki:sorry:
Dziubek daj znac co u was jak tylko bedziesz miala czas i sile;-)

U nas dzis ciut lepsza nocka.dobrze ze choc dzis pospal rano do 8.30 to nadrobilam troiche.w koncu mam sile zeby ogarnoc mieszkanie:sorry:uciekam poki mam chec:sorry:

Do góry