reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam się z kawusia i...cosmo przepraszam:zawstydzona/y: z 4 papierkami po ala knopersach z lidla:sorry2:, w nocy zjadlam 2, a wczoraj nie wiem ile, ehh taki czas;-).
Jak tylko M pójdzie do pracy, to zabieram się za gruntowne sprzatanie mieszkanka

reklama
witam "po kawowo"

cosmo a tam nie przesadzaj Ty szczuplutka jestes

kwaietczek ja wczoraj zjadlam ptasie mleczko... sporo tego bylo, wiesz ja gram w wolni farmerzy boszz jak to wciaga

Witam

Mamita wszystkiego najlepszego dla Zuzi:-)

Chlop odebrany,bardzo nie skomle:sorry2:ale juz zdazyl mnie wpienic:sorry2:

Wiki oj wciaga.my teraz jedziemy na urlop to bede zadko zagladac na szczescie mozna sobie wybrac cos co rosnie kilka dni:sorry2:nie polecam zagladac bo to pochlaniacz czasu:sorry2:co do ptasiego mleczka to ja pudelko otwieram wieczoram i zjadam:baffled:
uciekam do solarium:-p

Wiki mylisz mnie z kimś :-D

dużo schudłam na Dukanie, ale nie utrwaliłam i wróciło :szok:

u nas fajnie cieplusio więc 3/4 dnia na spacerach, później fotki wkleję, ale raczej na zamkniętym ;-)

Witam
U nas zaczyna sie juz nerwowka,w poniedzialek jedziemy wiec potykamy sie juz o siebie:sorry:jeszczze do pracy dzis:tak:

Joanna wszystkiego najlepszego dla Natalii:-)buziole:-)

Kangurka jak nas podczytujesz to dla Nikoli rowniez dwa buziaki.odezwij sie.:-)

Uciekam po kawke i zaraz na sklepy pare prezentow kupic:sorry2:Wczoraj G chrzesniak mial urodziny a 3go moj mlody brat ma:tak:

Witam.

Spóźnione życzenia dla Klaudii, imieninowo-urodzinowej Zuzi, Dominisi i dla dzisiejszych jubilatek Hani i Nikolki wszystkiego, co najlepsze, samych radosnych chwil!!!

Dziubek gratuluję synka. Dorodny okaz ;-) Niech się :tak:zdrowo chowa Super, ze szybko poszło :tak:

Dziękuję za pamięć w dniu imienin oraz za życzenia dla mojej dwulatki dzisiejszej :tak:.

Sylwia ale się uśmiałam z tego Waszego króliczenia :sorry::sorry2:. Nie warto sięprzejmować, pewno w duchu zazdroszczą :tak::tak:

Kwiateczek udanego urlopu. I weź ze sobą tą wspaniałą pogodę do PL :tak::-D

Ehh, niedawno Natalka miała anginę a teraz załapała coś i robi kupy ze śluzem. Jest na 3-dniowej diecie beztłuszczowo - bezglutenowo - bezmlecznej i zobaczymy. Biegunki nie było ale ten śluz... sama nie wiem. Nici z tortu urodzinowego. Pozostaje tylko jej świeczki zdmuchnąć. W sumie to nie robimy żadnej imprezy, kto będzie pamiętał to może przyjść.

Kupiliśmy dzisiaj dziewczynom prezent urodzinowo-dniodzieckowy - plac zabaw ze zjeżdżalnią i 2 huśtawkami, coby się dziewczyny nie pozabijały. Teraz to dziadek i mąż montują.

W środę byliśmy w przedszkolu na dniu mamy i taty. Ania ładnie i głośno mówiła wierszyk i śpiewała. Wszystko nagrane, będzie pamiątka.

Wszystkiego najlepszego dla Hanutka jeszcze:-)
nie wiem jak przeoczylam:sorry:

Joanna dzis pada deszcz wiec moze nie bede go brala ze soba:no:dzieki mam naadzieje ze bedzie udany:tak:
uciekam bo zaraz do pracy:-)

reklama
Witam! Dziękuję za życzenia dla Zuzi:-) Jesteśmy po imprezie. Zuza jest padnięta zasypia z Tatusiem. Tylko z tortu nie jestem zadowolona zamówiliśmy w cukierni i był zamiast śmietanowy na ciemnym biszkopcie to kakaowy krem i jasny biszkopt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich solenizantów, których pominęłam:zawstydzona/y:

Do góry