reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dziękuje w imieniu Dominiki za życzenia, ucałuję ją od Was w sobotę, bo na weekend szykują się imprezki urdzinowe u dziadków. Misiaczek wie, że ma dzisiaj dwa latka skończone- pokazuje na paluszkach, ale mówi pięć:-D

Dziubek moje gratulacje, aż się rozmarzyłam;-)

Zmykam robić obiadek, chociaż i tak wrócimy dzisiaj obydwoje o 21, bo M w pracy a ja na uczelnię na popołudnie.

Aha rozmowa poszła dobrze, jutro będe miec odpowiedź, czy zaczynam tą pracę:blink:

reklama
Kochne dzięki za gatulacje. Mam prośbę... ma któraś w formieelektronicznej książkę "Język niemowląt". Ja miałam wydrukowaną i koleżance porzyczyłam a nie mogę w najbliższym czasie jej od niej wziąć. Nie mogę znaleźć jej na necie więc proszę niech któraś mi prześle ją mailemna: rybka.p6@interia.pl

Dziubek wysłałam, nie wiem czy to to, bo w sumie chyba tego nie czytałam:sorry2:

A i mam jeszcze "Każde dziecko może nauczyć się spać" jak będziesz chciała;-)

Keyko dzięki. Kochana jesteś. Jak będziesz miała chwilkę to tę drugą możesz też mi wysłać. Mały z tym usypianiem przy cycu daje czadu i chciałam zobaczyć czy coś w tej książce "Język niemowląt" radzi autorka. Mały duzo przez to spał na wadze i boję się że omoże za mało też przybierać bo zamiast jeść to idzie w kimono:/

100 lat dla Dominisi.

i jeszcze raz witam na świecie małego Krzysia.

Nie mogłam normalnie napisać posta wcześniej bo Miku dawał czadu. Co mi przyjdzie do głowy, żeby się " pokróliczyć" jak co niektórzy ;-), to Mały Szogun mi robi taki Meksyk, ze bym sobie jajowody podwiązała na miejscu. Nożem kuchennym i spinaczami nawet.

Zazdroszczę Ci Dziubku maleństwa i szybkiego porodu.
Misiak ciagle przykimiwał przy cycku i mi położna kazało go smyrać, żeby obudzić.
Z tym, z sytuacja inna bo ja dokarmiałam. No ale i tak wisiał na śpiąco , aż mu smoka nie dałam jak miał jakieś 3 tygodnie. Tylko, ze ja wiedziałam, ze je bo dojadał z butli.Nie spadał z wagi.

Dziubek, jakże się cieszę :-) GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Składam też najserdeczniejsze życzenia Dominisi i zaległe naszym kochanym dwulatkom z ostatnich dni.

Witam
Nie wiem czy wieczornie czy juz dzien dobry mowic:-D

dZIUBEK GARTULACJE ODE MNIE JESZCZE:-):-):-)
SUPER ZE JUZ JESTESCIE WSZYSCY RAZEM:-)
Wiki dzis byl browarek,sorki ze przegapilam ale pisalam ze znajomym brata,odnalazl mie ta facebooku i zlecialo do tej pory:szok:byl browarek bo lody tym razem kupilam nie dobre:sorry2:
Iwonka dzieki za lody:-p
Keyko powodzenia;-)
Uciekam spac.jak czegos ie napisalam to sorki bo juz liter nie iwdze,ide spac bo rano po G jade.Juz pisal ze jest obloznie chory a mialam nadzieje ze tylko chory:-Dach te chlopy:sorry2:
DSobranoc.

reklama
Hej Hej

moje glony jeszcze śpią :szok:

tak Was czytam i jakbym chciała za każdym razem jeść lody albo piwo/wino pić jak sama bez chłopa jestem to bym w alkoholizm popadła i klatke musieliby przerabiac dla mnie bo bym sie nie mieściła :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry