reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam

Wszystkiego najlepszego dla Darusia, Maksia i Amelki z okazji drugich urodzin

Kwiateczek a to dobre, a niby informatycy powinni intuicyjnie to robić:sorry2:.
Dotkass witaj:-)

To na tyle, bo u nas burza i światło mi przygasa, znaczy sie ciąg dalszy awarii sprzed roku spowodowanych przez wyładowania:baffled:

reklama
Anulaaa, jeśli nas jeszcze podczytujesz dla Dawidka
Minka dla Julianki
256571.jpg
Gloria3pl dla Isabelki

po dwa wielkie słodkie buziaczki na 2 urodzinki
,

a dla Igusi,
z okazji wczorajszych imienin wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i samych radosnych dni w życiu...

tort-urodzinowy.jpg

Witam.
Jak się długo nie pisze, to potem trudno się zebrać.

Przede wszystkim chciałam złożyć zaległe życzenia urodzinowe Kondziowi, Adasiowi i Darkowi oraz przesyłam buziaki dla naszych dzisiejszych solenizantów Julianki i Mateuszka :-)

Anusia, dziękujemy :tak:

My póki co zdrowe po chorobie, Iga wróciła do żłobka (z czego jest wyraźnie zadowolona, bo ileż można siedzieć w domu z jedną nudną mamą :-p).

Anulaaa, jeśli nas jeszcze podczytujesz dla Dawidka
Minka dla Julianki
256571.jpg
Gloria3pl dla Isabelki

po dwa wielkie słodkie buziaczki na 2 urodzinki
,

a dla Igusi,
z okazji wczorajszych imienin wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i samych radosnych dni w życiu...

Zobacz załącznik 244590

I także dla Twojego Anusiasac Mateuszka :tak:równierz buziaki!:-)
Żyjcie na m 100lat!

Dzień dobry, witam się po przerwie niejako urlopowej!

Ucałowania dla wszystkich - jubilatów małych i dużych, oraz pozostałych e-cioteczek i dzieciaczków!!

Miłego dnia kochane, ja dziś mam mało pracy (o dziwo) i trochę ogarniam chałupkę, a może wpadnie do mnie na kawkę koleżanka z wątku pilskiego :)

Widze że wszystkie wywiało ;-) tylko nie na dlugo . My też oprócz południowej przerwy na obiad to na polku . Jutro ide do gina ,mam nadzieje że z małym wszystko w porządku bo mam dziwne bóle zwłaszcza jajników.oby tylko przejściowe .A zuzka podslyszala i chodzi caly dzień i żali się że ją....... kręgoslup boli

Dla Juliannki i Mateuszka wszystkiego naj naj:-)

Witam.
Pisałam dziś posta i gdzie on jest?
Czar-mary jakieś.

Jeszcze raz więc dla małych jubilatów:
wszystkiego naj, naj zalegle za wczoraj dla
Dareczka
oraz dla aktualnie dla
Julianki
i
Matiego
.

100 lat .

oraz uroczej solenizantki Igusi.

reklama
ślicznie dziękujemy za życzenia, nie robiliśmy wczoraj żadnej imprezki, może w niedzielę jakieś ciasteczko...tym razem cała rodzina się nie zbierze, więc nic wielkiego robić nie będziemy....

a dziś
wszystkiego najlepszego dla Krzysia, jeśli Basiek nas jeszcze podczytuje....
2de63f7f9bcbcc1bf7c0c8aa2ff68496.jpg

Do góry