reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

witam
Iwonka w pudelku jest tylko krem,polewa i ciasto:confused:czyli co mam zaparzyc zwykla herbate w szklance?

Ola zdrowka dla dzieciaczkow.
Ja mam sie lepiej,jeszcze takie chwilowe zawirowania w brzuchu ale jest ok.moich sasiadow corka ma wymioty i biegunke a bylismy u nich w weekend.coprawda Kondzio byl juz zdrowy ale oni jakos srednio z nami gadaja teraz,tak z lekka pretensja:baffled:

reklama
Hej dziewczyny ja też próbuje coś zrobić przed swietami ,hmm dobrze że choć Zuzannna lepsza ,odpuścily ja calodzienne humorki .teraz bylyśmy na spacerze ,nazbieralysmy bazie i padla niby nie powinna spac już teraz ale wszystko mi sie poprzestawialo .Licze że choić pranie powiesze bo kolejna pralka sie kończy a tak mi na droge zmyka.

Iwonka fajny rower ,taki księzniczkowy i nie jakiś drogi .Ja ostatnio dogaduje mojemu P. że bedziemy mieli same księżniczki w domu .jakby była by dziewczynka to byloby 4:1 (licząc psa):-D

Panistepelek witaj wszystkie czekalyśmy az wrócisz:tak:

Mamita nie wiem czy dobrze to ujme ale z ta diagnoza nie bedzie az tak żle tzn. tak oglądalam ostatnio reportaż o dziewczynce jednej z blizniaczek która miała porazenie ale objawialo sie "tylko "trudnością z chodzeniem i przy rehabilitacji było coraz lepiej A tak to bardzo mądra i wygadana
Mam nadzieje ze dobrze zrozumialaś o co mi chodzi .Trzymam kciuki

Kwiateczek tak zwykła herbate zaparz,a te ciasto sie polewa poprostu zeby bylo takie mokrawe:tak::tak::tak:

W Warszawie jest super ciepło ,normalnie az mi miło:tak: w samych sweterkach bylismy:tak:

Iwonka dzieki;-)nie ma to jak byc sierota w kuchni:sorry:
Zapomnialam napisac o rowerku,super jest:-)nie zauwazylam czy tu sa z Dora choc raczej tak ale ksiezniczkowy tez jest ladny:tak:mam nadzieje ze kiedys tez taki bede mogla kupic;-)
Sylwia ja dzis probowalam lazienke umyc,plytki bo sie prosily a oczywiscie Kondzio nie spal i mi pomagal,tzn recznikiem mi je wycieral i plynem polewal:baffled:nie ma rady,z nim nic ne zrobie:no:

Mam pytanie.czy myslicie ze Kondzio mogl zarazic te sasiadke?myslicie ze biegunka mozna zarazic?na zamknietym dopisze.

Witam! Ja dopiero teraz... Byłam na zakupach chciałam kupić sobie torebkę bo Zuza się bawiła i zostały strzępki:szok::baffled: Ale skończyło się natym że kupiłam Zuzi spodnie i legginsy. Muszę cos na allegro wyhaczyć dla siebie. Zakupy świąteczne już mam. W piątek tylko sałatkę zrobie i sernik w sobotę. Wyprałam pół dywanu -jutro reszta- nie cierpie tego robić:no:

kwiateczek
co do znajomych to niby nie było źle. Babcia z Polski poleciała z lekami bo w takim stanie nie mogli przylecieć do PL. Mały doszedł trochę do siebie i zaraz przylecieli na drugi dzień wylądowali w szpitalu:baffled::sorry2:

Ola wytrwałości życzę i zdrówka dla dzieci;-)Oby do świąt im przeszło:tak:

Migotka MPD może być skutkiem wylewu. Mózg jest uszkodzony. Lewa komora bardzo poszerzona-na polski "duża dziura w mózgu"..:-:)-(

Sylwia ja praktycznie przygotowałam się na taka diagnozę ale mam ogromną nadzieję-i wierzę, że skończy się na niedowładzie prawostronnym, który powoli zanika. Jednak rozwój został oceniony na 10 miesięcy-głównie dlatego, że Zuzia nie mówi. Jeśli chodzi o rozumienie to oceniono na 2,5 latka.

Witam się po bardzo długiej nieobecności, ale jak pisałam, miałam straszny młyn w pracy a w domu nadal nie mam komputera-niedbalstwo, ale cóż...

Od poniedziałku jestem na urlopie, wpadłam dziś tylko na sekundkę do pracy i chiałabym Wam życzyć

Zdrowych, spokojnych i Wesołych Świąt Wielkanocy

Witam Dziewczyny

U nas ok szykujemy sie do Świat i dlatego tez jakbym sie juz nie pojawila chcialam Wam zlozyc Świateczne życzenia...

Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!

Witam! Widzę, że wszystkie Majówki zajęte przygotowaniami świątecznymi. Mnie właśnie zważyło się ciasto na babkę:wściekła/y:Hm, pewnie skończy się na kupnej:zawstydzona/y:
Jutro tylko łazienke posprzątam i sałatkę zrobię a w sobotę sernik i świetowanie:-) mam zamiar w sobotę już odpoczywać po święconce(?).
Wesołych świąt

zdrowych i wesołych świąt wielkanocnych!
wie2..gif

reklama
ja też chciałabym życzyć Wam moje drogie

Wesołych Świąt oraz
Żurku smacznego
Baranka cukrowego
Pisanek wymarzonych
Świąt mile spędzonych
Dyngusa mokrego
i wszystkiego bardzo udanego.

alingua..png

Do góry