reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka, no właśnie dziś czytałam, że chyba się kończy 21 grudnia i w ostatnim odcinku wystąpi Majka, bohaterka kolejnego serialu. Zastanawiam się, kiedy będą jakieś powtórki brzyduli, bo nie oglądałam od początku :baffled:

reklama
Ciocia wyrwała nas na spacerek wiec my już po drugim spacerku :tak:pózniej może pójdziemy do prababci jak mi humoru starczy bo długo już nie byliśmy

My mamy ceramiczną i niestety jakby nie pilnować to przypala sie :no:ale z pradem chyba nie tak żle bo my placimy ok 90-100 zł na miesiąc a wszystko mamy na prąd Indukcyjną mają nasi znajomi Bardzo chwalą Może gdybysmy mieli wiecej kasy wtedy choć przyznam sie że o tym nie myślałam a babka w sklepi nam nawet odradzała dla mnie po gazie i tak ta ceramiczna byla nie do pojęcia ale same dobre rzeczy słyszałam Mi by dwa palniki nie starczyły rozrzutna jestem ;-)

Szopek ja też marzę o zmywarce :tak: Już zapowiedziałam P. że jak chce drugiego bobasa to mu urodze ale tylko w zamian za zmywarkę innej opcji nie ma :cool2:
A tak do dziewczyn co mają jak to wychodzi w przeliczeniu na energie czy te detergenty

Mówicie ze odkurzacz Playskool nie ciekawi ciekawe co z kosiarką bo mamie sie spodobała i planowała na wiosnę

Brzydula sie kończy? A ja coś ostatnio sie wciągam Przedtem jakoś w ogóle nie podchodziła mi No cóż choć końcówke oglądne a znając Polsat to jeszcze bedą powtarzać aż nasze maluchy do szkoły pójdą

Witam Was po bardzo długiej nieobecności. Mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie:)))Bardzo mi Was brakowało... U nas wiele się zmieniło. Dzieci szybko rosną są niesamowicie zdolne ale biją się i kłócą okropnie. Ja powoli szukam pracy chciałabym juz wrócić do pracy. teraz piszę licencjata i kończę studia. Buziaczki Kochane.

Klaudia juz wstala,mcinamy obiad wlasnie.Wczoraj zjadla cala miske a zrobilam pulpety w sosie pomidorowym i ziemniaki,Dzis to samo ciekawe czy zje.

Zwolinka no jak nie pamietamy? Fajnie ze zajrzalas i ze takze o nas pamietasz :-)

Dziewczyny czy chcecie zeby zrobic takie pod forum na naszym maju pt Archiwum zeby np byly tam watki ciazowe ,takie ktore juz nie sa uzywane .Tak jest np na Styczniu 2008.

cosmo, ja też najbardziej ze wszystkiego lubię prasować i zmywać, ale ostatnio brak mi czasu na prasowanie, wolę przeznaczyć tą wolną chwilę na coś innego...a jak Ty tak lubisz to może się do nas wprowadzisz jak już się przeniesiemy??? Ja uwielbiam gotować, podzielimy się obowiązkami...R się nie podzielę, ale "czerwonym Rudolfem" czemu nie ;-):-D:-D:-D

Ehehehe ok :-D czyli co? o noc poduszka w zęby i jazda? :-D:-D:-D a'propos Rudolfa to wiesz... czekam na... ;-)

I ja tez tak mam, ze spac zaczyna mi się chcieć po południu tak do 19:30 a później mi przechodzi i za cholerę usnąc nie moge mimo, ze jestem zmęczona... wczoraj poszłam spać około 1 oczywiście wvzesniej się kładłam, ale nie usnęłam za cholerę a po 2 mi się przypomniało, że nie zebrałam plonów na farmie i dawaj musialam wstać... rano Michał mnie budził z hasłem "mama mniam mniam" i tak codziennie... dziś w nocy tez jadł, żarłoczek mały

Brzydule namiętnie oglądam, innych seriali juz nie (kiedyś było jeszcze Na wspólnej i MjM,) ale mąż zabronil i się odzwyczaiłam

migotka TU masz stronę gdzie możesz za friko ściągnąś wsje odcinki Brzyduli (i nie tylko) ja codziennie ściągam odcinek z wyprzedzeniem ten wczorajszy oglądałam przez 1 w nocy dziś... zawsze tak robię bo mi przynajmniej dzieciaki nie przeszkadzają :-D:-D:-D

zwolinka witamy po dluuuugiej przerwie :tak:u mnei to samo dzieciaki bija się i biją

aenye moje glony uwielbiają pylka... Maja zawsze nim odkurza kiedy ja odkurzam swoim... chociaz Michał woli mój prawdziwy, bierze sobie rurę i odkurza dzień w dzień :-D Za:-Dzdraszczam Ci tego Londynu ;-) MNie ten Saturu (ten japończyk) zaprosił na weekend, ale nie lecę :-D będzie w PL to się zobaczymy :-D:-D:-D

Buziam wsje!

Iwonka, ja jestem za archiwum :tak:

Zwolinka, pewnie, że Cię pamiętamy ;-) Wpadaj częściej :tak:

Cosmo, kurcze, tam jest tyle różnych linków, ale jak klikam na te z pierwszymi odcinkami, to albo puste i już nic tam nie ma, albo trzeba płacić :wściekła/y: Może rzuciłabyś okiem i powiedziała mi, które konkretnie ściągasz, bo może ja jakiś lewus jestem :sorry:

Ostatnia edycja:
Znalazlam tą moją fryzurę tylko moja fryzjerka co ją identycznie robila jest na macierzyńskim i jak na razie to na same lewe ręce trafiam Może któraś da rade
Fryzury krótkie galeria. Fryzury - krótkie włosy

Zwolinka bardzo sie cieszymy że zaglądlaś i liczymy że zostaniesz

Iwonka może być z tym wątkiem

Dziś urodziła moja koleżanka która ma 4miesiące starszą od Zuzy córeczkę Jeszcze byliśmy u niej w tamten wtorek A teraz bedą już dwa dzieciaczki :-)
Ciekawe czy nasza Gloria urodzila może nie będzie sie gniewać i da nam znać:tak:

Ja mialam caly dzień super humor a teraz jakoś tak z niczego mi smutno sie robi ... ach te kobiece hormony

reklama
Kwiateczek to kurna wydawalo mi sie ze tak pisalas tam gdzie pisalas o balejazu,mniejsza z tym;-)
.
AAA tam,kiedys to tak,wysylalam sms ale do Polski jakmialam jechac:zawstydzona/y:chyba o to chodzilo:sorry:

Hej ja w końcu po kilku dniach dałam radę uspać Zuzkę w dzień Jaki komfort:tak:

Musze teraz iśc bo mój komfort wstał po 0,5 godz :crazy:i woła mniam mniam
:-D:-D:-D:-D:-D

Napiszę jeszcze, ze nic mnie tak nie denerwuje jak zmywanie naczyń. Nie mam zmywarki, choć ciągle znajduje sie na szczycie rzeczy do kupienia ale zawsze coś wyskakuje. W zasadzie lube tylko sprzątać i gotować ale ale. Sprzątać typu generalne porządki, lubię myć podłogę myjką na kolanach a nie mopem, pastować panele. Gotować fajne potrawy a nie ziemniory i kotlety.
Prasuje od wielkiego dzwonu.
Na studiach wprowadziłyśmy z moja przyjaciółką zasadę, ze czarnych rzeczy nie trzeba prasować. Wmówiłyśmy to sobie i choćby nie wiem jak była z gardła wyjęta to jeśli była czarna to i tak zakładałyśmy. Teraz już prasuję :-(Robię wiele rzeczy które zlewałam w czasie studiów np. na wyjście zakładam skarpetki od pary( w domu nigdy).
Ja mam prawie podobnie ja twoje "ulubienia":tak:najgorsze te obiady:wściekła/y:

Wiecie ze brzydula w grudniu sie konczy?

nie wiedzialam:no:a tak ostatnio sobie myslalam bo jakos dziwne te odcinki sa,cosik sie godza powoli:tak:;-)

Dziewczyny czy chcecie zeby zrobic takie pod forum na naszym maju pt Archiwum zeby np byly tam watki ciazowe ,takie ktore juz nie sa uzywane .Tak jest np na Styczniu 2008.
Ja nie wiem bo mnie wtedy nie bylo wiec...decyzja nalezy do Was:tak::tak::tak:

My dzis od rana na dworze bo mielismy isc do przedszkola a okazalo sie ze w tym tyg nie ma.jutro idziemy do tego naszego,stalego:tak:;-)
Moj brat tez przyjechal,pojechaliz G na zakupy i kG kupil malemu juz prezent na Mikolaja:sorry:i oczywiscie ja my wracamy ze spaceru a tu rozlozony prezent:sorry:takie auto pompowane,zdjecia na zdjeciowym:-ptroche smierdzi guma:eek:

Do góry