reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dobry wieczór postanowiłam zajrzeć na moment przesłać Wam pozdrowionka!

Iwonko, o to ja Maksiowi też dam jutro misia, ciekawe czy inne dzieci też przyniosą?

Dotkass, a ja to bym na stojąco zasnęła normalnie.... niewyspana jestem straszliwie.

No nic to wracam do pracy eccchhhhh :-(

reklama
Mamita, my to chyba mamy kłopoty z autem zawsze w tym samym czasie. Ja dziś znów zostawiłam auto w połowie drogi, bo znów zapaliła się ta kontrolka akumulatora i zaczął mi prąd odczuwalnie znikać. Dojechałam do pierwszego lepszego miejsca i zostawiłam, a dalej pojechałyśmy z Igą tramwajem. Po naprawie pokonał raptem dwa razy trasę z domu do centrum i z powrotem. :wściekła/y:

Cosmo, gratki dla Michasia ;-) Moja po kilku dniach nocnikowania dostała awersji :confused2:

Iwonka, super z tym dniem misia pluszowego :-) Moja dziś wzięła ze sobą swojego największego miśka, a jak jechałyśmy tramwajem, to leżał na niej w wózku, a ludzie dziwnie się patrzyli :-p

Migocia, współczuję, z Tym Twoim autem więcej problemu niż pożytku :no:

Ola, sny to ja zawsze mam przyjemne, nie pamiętam, żeby mi się nic nie śniło, zawsze coś i to zabawnie i przyjemnie, czasem bardzo realnie, szczególnie jeżeli chodzi o seks :-p:-D:-D:-D, problem w tym, że nie mogę zasnąć, jak już zasnę to śpię i rano nie mogę się obudzić :sorry::eek:...tak czy inaczej DZIĘKUJĘ :-)

mamita, migotka - Witajcie w klubie... moje auto też ciągle psuje się... jak nie jedno zaczyna szwankowac to znowu drugie. A dziś poszły hamulce i prawie nie działają. O mały włos przyłożylibysmy w ciężarówkę jadąc trasą, ale mężowi jakos udało się ręcznym w porę zachamować i stanelismy dosłownie milimetr przed tyłem naczepy.

Ola - Również pozdrawiam

A ja dziś jestem po pierwszej wizycie w pracy. Byłam o 8 do 15. ogólnie nie było źle... W miarę dobrze idzie mi obsługa kasy fiskalnej i ogólnie robienie zamówienie, roznosiłam tez norlamnie po sali, trochę w kuchni pomagałam. Nawet wiem, że spodobałam się szefostwom. trafiłam na fajną dziewczyne która mi wszystko pokazała ale gorzej będzie jutro (też ide od 7 do 15), bo ta co będzie na zmianieponoc specjalnie nic nie chce uczyć, bo tak naparwdę ja jestem na jej miejsce, bo chcą ją jak najszybciej zwolnić.
Mozliwe, że od poniedziałku zacznę normalnie juz pracowac jeśli nie rozmysle się. I sama nie wiem. Gdyby chodziło tylko o kasę fiskalną, i kelrnerowanie to było by syper ale na moje głowie będą jeszcze dostawy, liczenie za każdym razem wszystkiego... A gdzie tam jeszcze faktury i wiele innych rzeczy których nie umiem. No a jak już mnie zatrundią to będę ja sama + kucharka i boje się, że sobie nie poradzę.
A i nawet po prysznicu smierdze smazona oliwą :p

Ostatnia edycja:
Zuza mi dzisiaj ambarasu narobiła. Ściągneła serwete z ławy i wysypała cukier z cukiernicy. Patrze a ona sobie paluszek pośliniła i cukier zajada. I od wczoraj nagminnie mi śpiewa mamamamamama:-D:-D:-D
Migotka to pewnie alternator siadł. Przerabiałam to w sierpniu:zawstydzona/y:U mnie ciężko zapala. Musiałam jechac dziś na poczte i do apteki to auto zostawiłam pod strażą pożarną sobie myślę w razie co strażcy mnie popchną albo co:-D:-D:-D:-D:-D
Dotkass ja też wieczorem zmeczona, a zasnąc nie moge za to rano bym spała jak śnieżka:-D:-D
Ola miło że zajrzałaś do nas;-)

Witam

Mi sie wydaje ze to pic na wode z ta smiercia w mam talent :baffled:
to nie sciema:no: sciema jest w USA facet z nozem.wpiszcie to sprawdzicie i mi opowiecie bo jak G mi pokazal to nie moglam patrzec:no::sorry:tam chodzi o cos z gongiem.on czeka jak ktos wcisnie guzik i wtedy bach...:eek:taki wlasnie nr no ale coz...wolalam spac spokojnie:sorry:

kwiateczek ja mam skarbonkę którą dostałam na swoja 18-stke-dużego słonia którego trzeba rozbic żeby kase wyjąc i właśnie teraz zbieramy tam pieniążki dla Zuzi i te "żółte" i nie tylko:-pA ciężka Ci już jest:-p:-p
to trzeba tluc;-)ja pamietam ze zbieralam do puszki od piwa,mialam je dwie ale nie mam pojecia gdzie one teraz sa:no:Byly to pieniadze nie chodliwe juz:sorry:dostawalam zawsze od kogos takie stare monety ale nie wartosciowe,(chyba ze teraz:eek:)i tak je zbieralam a papierkowe to trzymalam w klaserze.mialam 20000 tys takie czerwone itp...no ale mialam to dobre okreslenie:baffled:

cosmo, no, to akurat moze sie zdarzyc ;-) nasze macice maja jakies polaczenie telepatycznie ;-)

ja chce trzecie na pewno, ale dopiero wtedy, kiedy bedzie mi plec obojetna :-D na razie chyba ryczalabym jak bobr, gdyby mi obrodzilo w trzeciego faceta.. :wściekła/y: :rofl2:
:-D:-D:-Ddobre polaczenie:-Dco do dzieci to chce jeszcze jedno i w przyszlym roku sie za nie biore;-) A co do 3go chlopaka to wlasnie moi znajomi beda miec.widzialam sie z nimi wczoraj.dwoch synow jakos w poczatkowej podstawowce tu maja no i teraz ma termin jakos na koniec lutego a ona 30 kg juz przytyla:szok::szok::szok:wieka jest:sorry:no i wysoka:tak:

Matko jedyna co wyprawiaja te moje dziewczyny,no nie da sie pisac bo tylko krzyk i trzeba ich pilnowac,ale tancuja przy programie Jaka to melodia :-)
Jutro do przedszkola ma Vanesska przyniesc misia bo jutro jest swiatowy dzien pluszowego misia:-D:tak:

Ja teznie wiedzialam ze taki dzien jest:shocked2::-)fajny:tak:

A u nas jakby to napisac,po staremu-dokladnie.Nocka byla fatalan ,cala Konrad nie spal a my z nim.juz z nami lezal i tez nie mogl spac.zocal sie ,stekal to kladl na mnie to na G to po srodku:no::no:zasnal ok 5 rano.Ja musialam wstac bo do dentysty mialam na 10ta:wściekła/y:wiec stwierdzilam ze o 9ej go obudze bo o ktorej bedzie mial drzemke1:eek:no i nie mial wcale ale ok 5.30 go rozebralo a ja myk szybko na dwor go,poszlam do kkolezanki i sie tak rozbudzila ze nie chcial spac isc w ogole:sorry:poszedl normalnie ale z bolem:sorry::eek:

Migotka,Mamita wspolczuje auta:no:akurat jestem bez wiec wiem co znaczy to:wściekła/y::no:

reklama
panistepelek, w każdej pracy się czegoś człowiek uczy nowego, nawet jeżeli w tym samym zawodzie się pracuje, ale zmienia firmy, uczysz się systemu, który najczęśniej różni się od innego i masę innych rzeczy ogarniasz...dasz radę, skoro chcesz pracować, nie poddawaj się :tak::-)

mamita, ogromne brawa dla Zuzki za nucenie Mamusi pioseneczki, co do prasowania, może pójdź w moje ślady i przestań to robić, ja byłam uzależniona od prasowania, i tak dziewczyny mnie nakręciłuy, wyleczyły z mojego nałogu, że już nic nie prasuję, chyba, że gdzieś wychodzę i muszę przeprasować wtedy wyciągam żelazko i deskę i na szybko prasuję ;-), jestem szczęśliwsza i mam dużo więcej czasu i miejsca, ktore wcześniej zajmowała ogromna kupka prasowania ;-):-D:-D:-D

Do góry