reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kamilka zawsze mozesz przyjechać do mnie i posprzątać no i ugotować :-D z racji tego, że taka delikatna jestem chciałam zmienić worek w odkurzaczu i co zrobiłam? urwałam kawałek tego plastuku co trzyma worek i ni chu chu... nie da sie tego nigdzie dokupić więc mam poodkurzane, musze zamiatać a że u mnie niedaleko kopalnia prosperująca tio się kurzy jak nie powiem gdzie.. i młody mój alergik, oboje po takim zamiataniu (ostatnio robię to na mokro) mamy uczulenie :wściekła/y:

i się pochwalę jeszcze... wczoraj młody latał przez chwilę z goła dupką (po zmianie pieluchy) i mówi sisi..,.pytam się go chcesz sikać? skiną głową, ze tak, pytam przynieśc Ci nocnik? znowu kiwa, ze tak.. przyniosłam i się wysikał! Alem dumna :tak:

reklama
Witam.U mnie tez wichura i nawet tecza dzis byla.Ja dopiero jem sniadanie bo wczeniej nie mialam czasu,rano zaspalysmy i szybko szybko do przedszkola potem do administracji itd...
Remont zakonczyl sie w przedpokoju,jutro dowiem sie co dalej i kiedy.Byc moze ida sie jednak zeby jednak przenoszenie lazienki i calej reszty bylo robione razem w wymiana podlog.

Panistepelek a jak mozna wiedziec to co bedziesz miala robic w pracy? To jakas produkcja?

cosmo, gratulacje :-) ja wczoraj zakupilam nocnik, jako ze w przedszkolu ponoc codziennie costam zrobi - raz siku, raz kupke. no i siedzi dumnie na tronie, wrecz nie chce wstawac i nie pozwala sobie zabrac ;-) ale jeszcze nic nie zrobil. poki co ;-)
wspolczuje odkurzacza ;-)

panistepelek
, bardzo mi przykro, ze nie jestes szczesliwa :-( naprawde.. ale sama wiesz, co dla ciebie najlepsze.. trzymam za ciebie kciuki :tak:

ja dzis zamulam caly dzien. mialam gotowac, sprzatac i co? wielkie g.
zaraz bede za to zajmowac sie malenka siostrzenica mojego malza :-) 8 miesiecy ma krolewna :-D bede miala corcie na dwie godziny, hehe ;-) oby sie nie sfajdala, bo nie bede umiala przewinac :-D :-D :-D

buziaki i milego dnia :-)

Witam! Ja wróciłam z zakupów i popsuł mi się znowu samochód-tym razem rozrusznik:wściekła/y:I jak tu nie wierzyc we fatum. Normalnie jestem załamana:-:)-(
U nas wieje jak nie wiem i pada co chwile
Cosmo
ja zrobiła to samo z odkurzaczem:zawstydzona/y:Jakieś 2 tyg temu i zamiatałam zmiotką cały dywan. Ale moja mama dała mi swój odkurzacz bo ma wszedzie panele teraz i tylko małe chodniczki:tak: A i gratki dla Michasia:-):-)

aenye jak sie zapatrzysz to jeszcze se z D machniecie taką małą gwiazdę... tylko poczekaj z terminem na mnie... bo ja tez chce jeszcze jedno, ale za jakiś czas... 3 dzieci z tych samych miesięcy to byłoby coś :-D:-D:-D

cosmo, no, to akurat moze sie zdarzyc ;-) nasze macice maja jakies polaczenie telepatycznie ;-)

ja chce trzecie na pewno, ale dopiero wtedy, kiedy bedzie mi plec obojetna :-D na razie chyba ryczalabym jak bobr, gdyby mi obrodzilo w trzeciego faceta.. :wściekła/y: :rofl2:

aenye mi się marzą bliźniaki, najlepiej płeć mieszana ale jakby miałoby być jedno to płeć obojętna chociaż... może chłopiec? popracuje nad tym po rozwodzie :-D

Matko jedyna co wyprawiaja te moje dziewczyny,no nie da sie pisac bo tylko krzyk i trzeba ich pilnowac,ale tancuja przy programie Jaka to melodia :-)
Jutro do przedszkola ma Vanesska przyniesc misia bo jutro jest swiatowy dzien pluszowego misia:-D:tak:

reklama
Ooooo, nawet nie widziałam, że taki dzień istnieje :zawstydzona/y: :tak::-)

Moja dziś cały dzień była niesforna, koszmar poprostu, chyba pogoda jej w głowie namieszała :sorry:

Boszzzzzzzzz, padam na pysk, ale jak się kładę do łóżka to nie mogę zasnąć,chyba mam z tym problem, bo rano nie mogę się podnieść :eek:

Do góry