reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

teręęęęęęę. Wróciłam:-).

Dziękuję za życzenia, to takie słodkie, rozczuliłam się ale i uśmiałam szop z tortem rewelacyjny!
Tort by się już zepsuł do tej pory wiec upichciłam nowy na poczekaniu. Co do dla mnie:sorry:.Pucu , pucu, chlastu, chlastu....
HPIM0672.JPG

bierzcie i jedzcie. śmiało.

Przeczytałam w względnym skupieniu co się działo przez (raptem) 7 dni ( dłużyło się) trudno mi jednak odpisać bo mi się póki co zamieniło w miazgę słowną.

witam nowo-starą majóweczkę.

Wróciłam szybciej niż przypuszczałam, dzięki hojności darczyńców urodzinowych.
Dzięki zmyślności chłopców ( no dobra, panów po 20 o twarzy cherubinków) z serwisu odzyskałam większość zdjęć. Inne rzeczy baj, baj ale nawet dobrze się z tym czuję, taka świeżynka;-).

Potem Wam coś odpisze, na razie zbieram info. Idę na inne watki.

reklama
Kwiateczek miśka nasz tv poszedl na gorna połke ;-):-D

nasz został powieszony na ścianie :tak:
Oki ale co dalej,dejoder,kino....nie mam gdzie tego schowac,komputer...:no:on potrafi ogladac bo jest jego ulubiona bajka,zapatrzy sie chwile,podejdzie i w trakcie wylaczy:no::wściekła/y:i nie ma:sorry:jestem bezradna

Klaudia umie wlaczac tv i dvd a nawet umie wlozyc plyte tam i sobie wlaczyc bajke:sorry: dlatego wylaczam przedluzac z kontaktu:-p
U nas kontakty sa na guziczki,podchodzi i wylacza:wściekła/y:i tak w kolo:no:

Tak moja tez telefonuje, ale tylko do taty mowiac "tata,tata,tata":-D:-D:-D:-D
.
Kondzio tez bierze tel i tatatata ale kiedys ja zadzwoilam i G mu dal telefon a on nie mama tylko tatata..:-D:-D:-Dtaty nigdy nie ma:sorry:

Szopek witaj;-)
A ja zaraz bede jesc obiadek,czerwony barszczyk z ziemniaczkami:-p:-p:-p

Wiecie druga rzecz z tym spaniem u nas.Jedna noc przespi ze nawet nie steknie(jak ostatnia)inne steka co 10 min:no:to ploacz i wedrowanie po calym lozeczku:baffled:ja nie mam pojecia co z nim jest:eek:

Wrocilismy z przedszkola,jeszcze bylam zrobic zakupy sasiadce,jest taka mrzawka ale cieplo.:tak:Dzis Vanesska zjadl;a w przedzszkolu tylko kilka lyzek zupy rzadkiej i na podwieczorek ciasto:sorry::no:

Dziewczyny czy ma ktoras z was przegladarke SAFARI ?? Bo wyglada swietnie tylko nic o niej nie wiem.Ide szukac w necie cos o tym.Kuzwa ,przegralam aukcje,ktos przed samym koncem,w ostatniej sekundzie wkroczyl do licytacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sorry:

Szopek
twoj tort tez fajny:tak::tak::tak:dobrze ze juz masz naprawiony komp i zdjecia odzyskane:tak:

Ostatnia edycja:
Moja Amelcia też telefonuje, i gada po swojemu jak najęta, ostatnio dzwoniłam do R i zawsze wtedy biorę na głośnomówiący, żeby Amelcia słyszała, a Ona jak słyszy R to krzyczy "Tatuś, tatuś..." ach, R ostatnio jak usłyszał to ponoć łzy w oczach stanęły ze szczęścia ;-)

witaj szopek, torcik pyszny i jaki ślicznusi :-);-):-p, a tak poważnie, to zjadłabym naprawdę :tak:

kwiateczek, no tu fakt, Amela już nie rusza dekodera i konsoli, kiedyś wyjmowała kartę, ale przestałam zwracać uwagę jak to robi i przestała, zauważyłam, że im częściej mówię, "nie, nie wolno" tym częściej i chętniej to coś robi, więc przyjęłam odwrotną metodę i udaję, że nie patrzę :tak:

Iwonka, ja nie mam tej przeglądarki, więc nie pomogę...a mi się sprzedała jedna rzecz o to za dużo więcej niż chciałam :-);-):tak:

Witam wieczorkiem :)
szopek torcik cudny, a jaki pomysłowy :)
Ja obejrzałam właśnie Detektywów i zaraz małego szykuję do kąpieli, bo muszę zdążyć na Na dobre i na złe. Tomkowi tak spodobało się bujanie w bujawce, że nie chciał z niej zejść.
Dobranoc kobitki :)

Hej dziewczynki, wieczorkowo,
ja mam spokój z tv i dekoderem bo sa na górnej półce tylko czasami Filip wyłączy listwę przy kompie. A tak poza tym to mam w domu jak w twierdzy wszystko pozabezpieczane, kontakty, szafki, szuflady rogi musze jeszcze kupić blokade na lodówkę bo Filip sam wyciąga jogurty:szok: i najczęściej je rozwala w kuchni na podłodze:crazy:
Jutro cały dzień na uczelni od 9 do 19.30 chyba padnę i pewnie jutro nawet nie zajrzę:zawstydzona/y:
Dotkass ja właśnie jestem po kłótni z T. coraz częściej nam się to zdarza, nie wiem co sie dzieje, chyba mamy kryzys :zawstydzona/y:. tylko że ona nie chce o tym gadać...
Szopek torcik superancki aż czuje jaki pyszny. Ja mam urodzinki za tydzień dokładnie w niedziele( tak tak urodziłam sie 1 listopada - jako dziecko ryczałam z tego powodu bo nie mogłam robić urodzin w ten dzień) mam trochę depresje bo kończę okrągłe 30 lat!!!!:-( a tu studia nieskończone, dom w marzeniach tylko(aż) gromada dzieci, ach życie kto je zrozumie????:sorry:
Miłego weekendu majóweczki

no nie myślcie sobie, ze go upiekłam ja go kopiuj /wklej zrobiłam a najpierw wyguglałam.Tyle mojego wkładu. ja się zabieram od x czasu zrobić ciasto w mikrofali co to parę minut i gotowe , ale jakoś weny brak tylko sam apetyt.

Iwonka- ja używam Snajper Allegro, eBay - Snajper.net. O safari czytałam dobre opinie , ale ja muszę używać firefoxa bo mnie na innych przegladarkach niesamowicie wk**wiają wyskakujace okienka z reklamami, a tu ad block i koniec. Kiedys lubiłam operę ale przez reklamy zrezygnowałam. Explorera to nie trawie tak maksymalnie, brat w laptopie ma IE to az mi sie nie chce wchodzic na net .

Cieszę sie bardzo ze zdjecia odzyskałam. Oni musieli je jakoś poodnajdywać , wieć co nieco sobie też poogladali i sie cieszyłam , ze nie miałam żadnych zdjęć ...:sorry: nie teges jakiś. Tylko Miku w parku, Miku w lesie, Miku nad wodą. Nawet gołego Miku nie mam ( jakis w kąpieli czy coś).

Kwiateczek- Miku też mi tak wszytko rusza, komputer już 2 razy przez niego był w naprawie. Musieliśmy wywalić naszą szafkę rtv i wstawic wysoką komodę. mam na niej tv, dvd obok( które miało byc w pólce zamykanej, ale przecież jak otworzę, zeby cos puścić to on nie daruje prztyczkom).

Ostatnia edycja:
reklama
Zuzia wrezcie zansęła. Byliśmy w Kościółku. Jutro jadę groby czyścic. Znicze w tym roku droższe niż ostatnio. :wściekła/y: Jutro muszę cosik do jedzenia przygotować bo w niedziele mamy gości z Wrocławia

Do góry