reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No laurka jest fajna pamiątką :tak:
Też chciałam dostać taką na Dzien Matki, ale kredki kupiłam dopiero potem, a tatuś pewnie nie wpadł na szczeście na pomysł żeby dziecku dawać długopis do ręki ;-)
Za to dostałam od dzidzi przepiękny bukiet wielkich róż :-) i.... krążek do zrzucania sadełka z bioder :baffled:
To drugie chyba bardziej od tatusia :dry:

U nas tez słoneczko wyszło - ja zadowolona dzieciaka do wózka i heja.
Po 15 minutach tak zaczęło prać deszczem ze bałam się ze wózek zacznie przeciekac :shocked2:
Wróciłyśmy mokre...

reklama
a mój mąż dostał od dzieciaków koszulkę Ravela :-)

mam kryzys spaniowy, ale jak na złość Majka nie chce spać więc muszę się męczyć

szopek dzisiaj znowu kombinowałam i wyszło mi lepiej niż wczoraj jeszcze raz wielkie Dzięki

Krostki zeszły niżej i ma na pipce ale jakby zbladły trochę. Tak sobie myślę że przedwczoraj i wczoraj dostała pierwszy raz kubusia i to z pomarańczą więc może od tego?:baffled:
Ale się wqur... znowu teściowa przypaliła mi ręcznik od naczyń. Ciągle dokupuje a ona łapie garnuszki z kuchenki i potem sa dziury powypalane a rękawica wisi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No i jak zwykle to nie ona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej

Kwiateczku może jakiś probiotyk sobie zapodaj , albo jogurty jedz ...

ale i czasem po jogurtach tez,serkach i smietanie(mizeria)zalezy od dnia az sie boje jesc:no::no::no:

..mam cholerną ochotę na coś słodkiego a nic w domu nie mam :-(...hmmm...może zrobię sobie kogiel-mogiel z kakao :cool2:

Boshhh kiedys uwielbialam,jadlam codziennie:sorry:wieki temu w sumie a teraz jak pomysle bleble:baffled:

A my damy tacie cos takiego:tak:
DSCF2934.jpg

DSCF2935.jpg

Maly powoli usypia a jak usnie lece na slonko tyleczek wywalic:-D:-D:-D

Ogłoszenie średnio drobne

Z różnych powodów czuję, że potrzebna mi przerwa w pisaniu na forum jak i blogowaniu.
Spokojnie, u mnie ogólnie wszystko ok, ale czasem tak trzeba :)
Nie wiem czy moja przerwa będzie trwała dzień, dwa, tydzień czy jeszcze dłużej ale napewno tu wrócę.
Pisze to bo nie chce drugi raz znikac tak bez słowa, w końcu jesteście mi w jakimś sensie bliskie.
Póki co pozdrawiam i życzę udanych najbliższych dni. :)

Panistepelek - trzymaj się laseczko i jak już poczujesz potrzebę bycia z nami to wracaj w te pędy :tak:

A ja zaraz zwariuje, bo mi mała pieronica spać nie chce!!! :angry:
Już półtory godziny marudzi, miałczy, milknie i znowu jojcy...
A leci jej z nosa koszmarnie (narazie przezroczyste)!!!!! Cholera, żeby sie tylko nie rozchorowała :no:
Pewnie przez to nie śpi :dry:

Panistepelek odpocznij i wracaj;-)czekamy:tak::tak:
Kangurka to poczekaj jeszcze chwile niech sie pomeczy potem zasnie i i blogo bedzie chrapac:tak:u nas tez juz dosc dlugo jest taka woda:no:potem zasycha w nosku:angry:juz czekam na lekarza,mamy wizyte 30go te kontrolna na 8 mies:-D:-D:sorry:mysle ze jakas alergia na jakis pylek:baffled:

reklama
Kwiateczku to probiotyk z apteki :tak: Borys taki na biegunkę i inne brzuszkowe sprawy dostał . Nie powinien zaszkodzić a kto wie może pomoże :tak:

Panistepelek Tobie również udanych d
ni :tak:

Do góry