reklama
Katar zniknął. Zuzka nie je narazie nic nowego, apediatra twierdzi Ze to NA PEWNO alergia na roztocza i kurzTylko nie wiem skąd ta teoriaMamita ja bym się zastanowiła nad tą alergią . Katar wodnisty i długotrwały o niej świadczy , teraz jeszcze wysypka ....
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...allegro-rzadzi-12091/index30.html#post3353083Dziewczyny pomóżcie mi znaleźć jakiś wątek nocnikowy-jaki najlepszy itd. Bo u nas dopiero sadzanie będzie.:-)
Miała gorączkę środa, czwartek, piatek i poszłam do lekarza kataru już nie było więc myślałam że to po szczepieniu lub przez ząbki a okazało się że gardło chore i żeby przez weekend się choróbsko nie rozwinęło to dostała antybiotyk. Jak podałam antybiotyk to gorączka zniknęłaMamita A co jej dokłądnie było ze dostała antybiol ? Gorączkowała ? Jak długo i kiedy przestała ?
Mini55
&&&&&
Mamita ja tak pomyślałam o trzydniówce ... Często przy ząbkowaniu się pojawia . I zdarza sie zaczerwienione gardło ( mojej siostrze pediatra też antybiotyk dała na trzydniówkę ) Tylko ze wysypka po trzydniówce pojawia się zazwyczaj zaraz po spadku gorączki . A jak naciskasz to blednie , Pojawia się na brzuchu i plackach potem przełazi na szyjkę , raczki , czasami na tawrz i na nózki i szybko znika . U nas była jakieś 4 dni
Druga jeszcze możliwość, oprócz alergi to różyczka , jak potrzesz i bedzie bardziej czerwone to może to być różyczka , ona jest podobna do trzydniówki ale przy niej węzły chłonne są powiekszone . ( a przy trzydniówce nie)
Druga jeszcze możliwość, oprócz alergi to różyczka , jak potrzesz i bedzie bardziej czerwone to może to być różyczka , ona jest podobna do trzydniówki ale przy niej węzły chłonne są powiekszone . ( a przy trzydniówce nie)
reklama