reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Mamita ja bym się zastanowiła nad tą alergią . Katar wodnisty i długotrwały o niej świadczy , teraz jeszcze wysypka ....

Mamita A co jej dokłądnie było ze dostała antybiol ? Gorączkowała ? Jak długo i kiedy przestała ?
Miała gorączkę środa, czwartek, piatek i poszłam do lekarza kataru już nie było więc myślałam że to po szczepieniu lub przez ząbki a okazało się że gardło chore i żeby przez weekend się choróbsko nie rozwinęło to dostała antybiotyk. Jak podałam antybiotyk to gorączka zniknęła

Mamita ja tak pomyślałam o trzydniówce ... Często przy ząbkowaniu się pojawia . I zdarza sie zaczerwienione gardło ( mojej siostrze pediatra też antybiotyk dała na trzydniówkę :baffled: ) Tylko ze wysypka po trzydniówce pojawia się zazwyczaj zaraz po spadku gorączki . A jak naciskasz to blednie , Pojawia się na brzuchu i plackach potem przełazi na szyjkę , raczki , czasami na tawrz i na nózki i szybko znika . U nas była jakieś 4 dni
Druga jeszcze możliwość, oprócz alergi to różyczka , jak potrzesz i bedzie bardziej czerwone to może to być różyczka , ona jest podobna do trzydniówki ale przy niej węzły chłonne są powiekszone . ( a przy trzydniówce nie)

reklama
Do góry