reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Puchatka- kolorowych snow- snij o swojej kruszynce
Iwonka- nie mysl o tym- to jeszcze tak dlugooooooo.
A swoją droga jak wychodzi Ci zakaz dzwigania? Bo ja jakos nie potrafie odmowic jak Julcia chce na rączki- ale co tam- 11 kg w tą czy w tamtą ;-)

reklama
Szczerze mowiac nie zwracam na to uwagi a jeszcze lepiej jest to ze moje dziecko praktycznie wszystko mama i mama wiec mam przerypane:baffled:ale ja probuje nauczyc samodzielnosci i zeby tate bardziej meczyla ale w ciagu dnia jak tata w pracy to problem.Staram sie ja jak najwiecej przytulac ale nie brac na rece choc to nie zawsze mozliwe:-)

No ja z tatusiem przegrywam w przedbiegach. Jak tylko znajdzie sie w zasiegu wzroku Julci to musi jej poswiecic 100% uwagi Ale tak jak ty caly dzien jestem z niunią sama bo tatus w pracy ale tez wogule o tym nie mysle :-)

Ach ta moja przylepa,ale co mam poczac...... Dobra zmykam do lozeczka bo mnie krzyz juz na wala od tego siedzenia.Dobranoc i do jutra:)

Dzień dobry majóweczki!!!
ja już w pracy a jeszcze tak bym sobie pospała w ciepłym łóżeczku:eek: ale nic póki mogę i mam siłę to zamierzam pracować :tak::tak: Miłego dnia kobietki dla Was i Waszych brzuszków:-)

Basiek no akurat nie trafilas bo jest dokladnie odwrotnie :-D
Tuatj zadko ktora ciezarna korzysta z publicznej opieki medycznej, bo wizyta u prywatnego lekarza to koszt okolo 60 euro, a usg 80, czyli zadne pieniadze i zaden lekarz nie zleca usg tak czesto jak w Polsce.Proponuje sie doinformowac zanim zaczniesz wyciagac takie rewelacje :-)
Poza tym jak juz pisalam temat uwazam za zakonczony, bo i tak kazda zrobi jak uwaza :tak:

Miłego dnia drogie koleżanki.!!! Uwielbiam tak słoneczne poranki. Ja pospałam tylko do 6 ale o dziwo czuję sie wyspana:tak:
Carolline- masz racje- temat jest zamkniety. Niepotrzebnie tylko podniosłam sobie cisnienie jak czytałam Twoje posty. Ale to pewnie te ciążowe hormony.Tobie też życzę miłego dnia oczywiscie:-)

reklama
Do góry