reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Puchatka- kolorowych snow- snij o swojej kruszynce
Iwonka- nie mysl o tym- to jeszcze tak dlugooooooo.
A swoją droga jak wychodzi Ci zakaz dzwigania? Bo ja jakos nie potrafie odmowic jak Julcia chce na rączki- ale co tam- 11 kg w tą czy w tamtą ;-)

reklama
Szczerze mowiac nie zwracam na to uwagi a jeszcze lepiej jest to ze moje dziecko praktycznie wszystko mama i mama wiec mam przerypane:baffled:ale ja probuje nauczyc samodzielnosci i zeby tate bardziej meczyla ale w ciagu dnia jak tata w pracy to problem.Staram sie ja jak najwiecej przytulac ale nie brac na rece choc to nie zawsze mozliwe:-)

No ja z tatusiem przegrywam w przedbiegach. Jak tylko znajdzie sie w zasiegu wzroku Julci to musi jej poswiecic 100% uwagi Ale tak jak ty caly dzien jestem z niunią sama bo tatus w pracy ale tez wogule o tym nie mysle :-)

Ach ta moja przylepa,ale co mam poczac...... Dobra zmykam do lozeczka bo mnie krzyz juz na wala od tego siedzenia.Dobranoc i do jutra:)

Dzień dobry majóweczki!!!
ja już w pracy a jeszcze tak bym sobie pospała w ciepłym łóżeczku:eek: ale nic póki mogę i mam siłę to zamierzam pracować :tak::tak: Miłego dnia kobietki dla Was i Waszych brzuszków:-)

Basiek no akurat nie trafilas bo jest dokladnie odwrotnie :-D
Tuatj zadko ktora ciezarna korzysta z publicznej opieki medycznej, bo wizyta u prywatnego lekarza to koszt okolo 60 euro, a usg 80, czyli zadne pieniadze i zaden lekarz nie zleca usg tak czesto jak w Polsce.Proponuje sie doinformowac zanim zaczniesz wyciagac takie rewelacje :-)
Poza tym jak juz pisalam temat uwazam za zakonczony, bo i tak kazda zrobi jak uwaza :tak:

Miłego dnia drogie koleżanki.!!! Uwielbiam tak słoneczne poranki. Ja pospałam tylko do 6 ale o dziwo czuję sie wyspana:tak:
Carolline- masz racje- temat jest zamkniety. Niepotrzebnie tylko podniosłam sobie cisnienie jak czytałam Twoje posty. Ale to pewnie te ciążowe hormony.Tobie też życzę miłego dnia oczywiscie:-)

reklama
Do góry