reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

kwaiteczek tez mam taka budke ale niechialo mi sie leciec bo wiatr strasnie mrozny wiec tutaj kolo domu kupilam cudem bo tu wszedzie schody do sklepow :wściekła/y:

dziubek no wyobrazam sobie co ma Twoj tata heh..

Gloria ja Cie pamietam :tak:;-);-) POzdrawiam zagladaj do nas jak tylko bedziesz mogla :-)

kwiateczek Moj tez ma niedlugo urodziny i narazie nie mam wizji :sorry2:

rany ja jak to lubie wracamy z dworu a on idzie spac i mam czas chwile posiedziec chyba mu nie dam wczorajszej zupy bo straszne baki dusi troche go meczy moze groszek

Ostatnia edycja:
reklama
Dotkass wszystkiego najlepszego.

Widzę, ze 17 zrobiłyśmy sobie przerwę w rodzeniu.

katja79- u mnie było tak, ze czasami bardzo mało się ruszał ale im bliżej maja tym bardziej się tłukł. Zawsze miał swoje pory aktywności a w innych cicho- sza.

Ja to sobie nie mogę wyobrazić ( nie to, ze sobie snuje takie fantazje;-)) jak ten 13 latek mógł uprawiać seks a raczej jak go chciała ta pannica. On wygląda jak 6 letni chłopczyk. Ona już tak normalnie w miarę dorośle, ja na jej miejscu czułabym się jak pedofil. Rodzicom to na rękę było, że łaził do niej, sami rozwiedzeni to chcieli mieć chatę wolną.

My po spacerku i szczepieniu.
Był taki dramat , napłakał się Miku za wszystkie miesiące spokoju. Strasznie mi zdziczał, jak zobaczył obcych ludzi w obcym miejscu to po prostu histeria. Pierwszy raz go takiego widziałam. Idę na wątki medyczno-wymiarowe.

Dajcie Linka z tym artykulem o malolatach bo ja nie moge znalesc ;-)juz nie trzeba mam :)

Katja ja mialam taki czas ze sie malo ruszal ale jak ok 30 tyg sie rozbrykal to szok

Ostatnia edycja:
witam:-)
gloria nie znamy się ale serdecznie zapraszam do częstych odwiedzin:-)
katja moim zdaniem nie powinnaś się martwić,ja tez czasami czułam malego słabo ale nieraz jak dowalił to :szok:
strasznie mi przykro przez to co cię spotkalo i nie dziwię się,że teraz się niepokoisz dlatego dla wlasnego spokoju idz do lekarza i się upewnij,przecież to nie zaszkodzi :tak: pozdrawiam
a tak wogóle to u nas dzień jak codzień,Natan teraz sobie drzemie a po obiadku na spacerek tylko musimy zdąrzyć na rozmowy w toku bo dzisiaj ciekawy odcinek:tak:

Katja wspolczuje pierwszego dzidziusia,doskonale Cie rozumie:confused:Ale teraz gratki dziewczynki:tak::-):-)bvedzie dobrze,ja mojego szkraba tez nie czulam co bylo dziwne bo normalnie spokoju nie mialam az tu nagle dwa dni nic:no:wystraszylam sie i biegiem do szpitala:baffled:tam zaczeli szukac serce i nagle ktos mowi jest:-)i nie to PANI puls:baffled:Najdluzsza minuta w zyciu i w koncu znalezli:tak::tak::tak:odwrocil sie dosrodka brzuszka(chyba przytulil sie do plecow:-D:-D)i spal.Nie dziwie sie po tym co wyrabial w srodku.Kopal strasznie i chyba sie zmeczyl:sorry2:Jesli sie boisz to idz do lekarza,szpitala i powiedz zeby sprawdzili:tak::tak::tak:Pamietam ze moja mama jak byla w ciazy to tez brat spal kilka dni:baffled:

Wiecie mnie tez sie wydaje ze nie mial czym zrobic tego dziecka:no::-D:-D:-D
OKI lecimy na spacer;-)

Katja, wiem, że Ami też słabo czułam, potem już mocniej, ale żadko, bo nie miała już miejsca w brzusiu. Mocno trzymam kciuki za Twojego dzidziusia. Wierzę mocno, że wszystko jest ok, więc nie ma się co martwić...a jak masz jakieś wątpliwości to poszłabym do swojego lekarza i poprosiła o badanie :tak:

Wracając do męża- wpadł na chwilkę do domu w czasie pracy i obudził Ami :wściekła/y:,a ztych przyjemniejszych- przeprosił za rano :-):tak:

reklama
Ciesze sie, ze jeszcze mnie pamietacie!
Czytam takze o tym reportazru, az niedowiary co sie dzieje.
Tutaj gdzie mieszkam jest zupelnie inaczej, szkoly sa bardzo porzadne, dla chlopcow, dla dziewczynek albo razem tez, i katoliskie, wszyscy w mundurkach, z opowiesci wiem, ze bardzo dobrze wychowuja. No i tez duzo daje to ze nasze miasteczko jest takie odizolowane, do najblizszej miesciny 700km :tak:

Do góry