reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ola K, minka - no nie macie łatwo, ale życzę powodzenia aby udało Wam się jakos prztrwać trudne chwile z pasierbami i wyjść na swoje z podniesioną głową

Kamila- obawy przed ślubem - normalka. Najważniejsze jest założenie, że cokolwiek by się działo to jest Wasz dzień, usmiech na twarzy i do przodu. Powodzenia!!

reklama
Byłam dziś na zakupach, kupowałam coś na pożegnanie dla niani Maksia - wybrałam jej ładny kubek porcelanowy, płyn do kąpieli, belgijskie czekoladki, kolczyki (bo kiedyś u nas zgubiła srebrny kolczyk z bursztynem), napiszemy jej ładną kartkę z podziękowaniem i dodamy do tego 500 zł "odprawy". Tyle pisałam, ze mnie denerwuje, ale w sumie była dla Maksiulka bardzo dobrą opiekunką, na pewno będzie nam jej brakować. I się w sklepie poryczałam. Hormony czy coś? :confused:
Sobie kupiłam dwie książki, Maksiowi rajstopy 3 pary... jejku ale kasy dziś poszło!
Opiekunka miała wyjechać do Niemiec opiekować się jakimś staruszkiem, ale niedoszły podopieczny zmarł, mam nadzieję że znajdzie sobie wkrótce nową pracę, z której będzie zadowolona. Mam nadzieję, że u nas była zadowolna, choć nie ukrywam czasem się trochę jej czepiałam... :-(

My bylismy na ogrodku troszke ogarnac i bylofajnie i nawet cieplo.
Wlasnie placze na wlasne zyczenie bo ogladalam serial dokumentalny o bialaczce u dzieci.........

Witam wszystkich!! Ja dopiero wstalam :zawstydzona/y: i juz od rana czuje mdlosci i bol brzuszka,ale moze po sniadanku dolegliwosci mina. Te testy ktore okreslaja plec dziecka, faktycznie nie sa nic warte :-pW kazdym wychodzi mi co innego.

kamilka87, to ty tez masz slub w grudniu :-) Ja tez i rowniez mam stracha :-) W dodatku obcy jezyk obcy kraj wiec stres podwojny :-D Ale damy rade ,pozdrowionka

Iwonka, z Ciebie to prawdziwa specjalistka od internetu - wszystko znajdziesz! :tak:
3,50 za parę to faktycznie taniutko, ja dziś w sklepie płaciłam po 12,50.

Marlene, a w jakim kraju mieszkasz, nie pamiętam?

Wszystko będzie dobrze ze ślubami dziewczyny, a którego grudnia bierzecie?
18 grudnia ja będę miała 3. rocznicę ślubu.

Iwonko widzę w tle komputer to widac dla niej było ważne żeby blisko mamy a zmęczenie wzięło górę ale przyznaje słodko to wygląda:tak::tak:

Poza tym dziewczynki zastanawiam się nad tym żeby zebrać podpisy pod projektem obywatelskim żeby do kodeksu karnego wprowadzić zapis o mniejszych karach za zabicie teściowej tzn.mniejszych od zabicia normalnego człowieka normalnie w jakiś sposób ona ostatnio budzi we mnie mordercze instynkty ja coś do niej mówię ona to słyszy a potem po raz setny robi coś durnego i jeszcze ma pretensje do całego świata:wściekła/y:jejciu aż sie boje pomyślec co będzie jak urodzi się dziecko oj cos mi się wydaje że nie raz się zetniemy

Iwonka, boskie zdjęcia...!! :tak::tak::-D

Jedziemy po M na dworzec, bo dziś wraca pociągiem z wojaży "roboczych". Buźka dla wszystkich pewnie wieczorem zajrzę.

reklama
Do góry