reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Cześć Kobitki...
Aurelko kochana jesteśmy myślami z Tobą, trzymaj sie dzielnie i wracajcie na świeta do odmku.
Olu Matynka tez miała katarek-pomógł otrivin, 3 dni i przeszło.

A ja juz w mieszkanku mam błysk-dziś dałam czadu, porządki w szafkach itd.
Powyciągałam świąteczne ozdoby i jest git:rofl2:
Zaraz przyjdzie mężulek z pracy, zjemy obiad i jedziemy do znajomej fryzjerki bedzie mi robić misz-masz na głowie:-)
No nic zmykam...
Miłego weekendu!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki za rady, dziewczyny, wobec tego spróbuję Otrivin.

Aniusia, gratuluję porządku. U mnie jest powiedzmy lepiej niż zwykle, ale daleko mi do takiego stanu, w jakim chciałabym mieć dom. Trudno!

U mnie tez nie za czysto, szafki kuchenne by sie tez przydalo wysprzatac ale mi sie nie chce..a lazienke zostawiam na koniec,czyli na wtorek .
Klaudia dopiero teraz mi zasnela.a jak wstanie to jedziemy do Tesco bo w innych marketach bedzie prawdziwe oblezenie a co za tym idzie straszny dojazd i wyjazd z parkingu.

Iwonko, a w Tesco będzie lepiej? Do którego Tesco jeździcie, pewnie przy Stalowej?

Aniusia, no fakt słyszałam o maści majerankowej ale nie stosowałam - czas się zaopatrzyć :tak:

Witajcie.

Ja już po wykładach, kolejne dopiero za miesiąc ufff :-)

Aurelia, też trzymam kciuki za Mikołajka, niech szybciutko wraca do zdrówka!! I do domku też ;-)

Jak mi rodzina pozwoli, to chciałabym dziś ubrać choinkę. W domu jeszcze prawie nic nie zrobiłam, a jutro powinnam iść do pracy, bo trzeba zamknąć miesiąc przed świętami, żeby potem mieć spokój.

Macie jakieś plany na sylwestra?

Olu tak na Stalowa.... na Glebocka dojazd fatalny ,do Arkadii tez bo wjechac na parkin i wyjechac to po godzinie,wiem bo wczoraj byli znajomi tam,na Wilenski nie przepadam a M1 tez kociulo na tych parkingach...tu w Tesco przynjamniej jakos dojechac szybko mozna :-)
No to sie zbieramy :-)
Ja mam masc majerankowa ale na nie wiele sie zdala,zadne eufphorbium czy jakos tak tez nie,z Frida to lepiej nie podchodzic do Klaudii bo na jej widok juz dostaje szalu,ech najlepiej oby katar wogole sie nie pojawail u takich brzdacow.

Ostatnia edycja:
Witam
Wpadłam na momencik.
Odebrałam kompa z naprawy i mogłam zerknąć "co słychać"..
miałam nie pisać, ale wiadomości od Aurelii mnie zasmuciły..
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia jej synka :-)
Iwonka wróbelki ćwierkały, że święta będą białe.. zobaczymy :-) Jak nie to wróbelki mają przechlapane ;-)
Uciekam, bo roboty dużo, a do święta tuż tuż..
pa

Kinia, jak to miałaś nie pisać? Nu, nu! ;-) jak zaglądasz to pisz :tak:

Kończę pracę lecę się pakować - nienawidzę się pakować :baffled::crazy:

reklama
Ja tez tylko na chwilke:-)lazienka posprzatana,pokoik prawie.Poszlismy obie na spacer bo bylo dzis wyjatkowo cieplo.Teraz zabieram sie za obiadek,tata bedzie zxa godznke wiec akurat:tak::tak:
Aniusia tez mam masc majerankowa ale ne wiele pomogla:no::no:
Oki uciekam moze cos zrobie dzis jeszcze:-)papatki;-)

Do góry