reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Beatko WITAJ:-)
Dziewczyny pomozcie jej ze suwaczkiem ja sama nie wiem jak zmienic moj :-D:-D i nie mam do tego glowy teraz:no:
Aniusia super ten Mikolaj:-) Musze tez zrobic i wyslac znajomym :-D:-D:-D
wiecie ja to jestem len.mam internet a zniego nie korzystam:no:nawet nie wiem co i gdzie a wy prosze:tak::tak:u mnie to tylko forum,nk,gg,skyp i poczta:-)tyle na co mi potrzebny:-D:-D
A Iwonka zaznaczylam kwadrwcik i nic:no:

Kathy, ja ostatnio pobierałam mocz od małej. Zrobiłam to rano i od razu zawiozłam próbkę. Opracowałam też fajny sposób, tylko do tego potrzebne są dwie osoby. Najpierw małą dokładnie umyłam mydełkiem. Potem siadłam na stołku, posadziłam ją na kolanach i lekko rozszerzyłam nogi. Pod spodem stała miednica, a moja mama filowała z pojemniczkiem na dole :-D Iga nawet nie protestowała, bo zajęła się zabawką i po kilku minutach się wysikała. Aha, i dobrze jest nie łapać od razu, tylko ze środkowego strumienia. Nic nie wyszło, żadnych bakterii ani białka.

Kangurka, ja Cię doskonale rozumiem. Ja też mam czasem wszystkiego dość, jak Iga płacze i płacze. Czasem to takiego nerwa mam, że potem sobie wyrzucam, że jestem złą matką i nie powinno mnie to złościć. Jeśli chodzi o jedzenie, to jak Iga nie chce jeść, to oczywiście jej nie zmuszam, ale też nerwa łapię i nie wiem dlaczego. To na pewno zęby, musisz przeczekać.

Nadrobiłam i jestem! Padam na twarz, Miki miał trzydniówkę, teraz ma kaszel i katar, kupiliśmy inhalator. Masakra jakaś, w nocy budzi się co chwilę a w dzień marudzi non stop. Do tego dochodzi praca...ja oszaleję!!!!!!

Hej.

Witam nową majóweczkę.

Dziewczyny ależ wy naskrobałyście. Zawsze z rana mam mnóstwo nadrabiania. Ja to po 20 już na necie nie siedzę bo jest komp u Zuzi w pokoju. Moj mężulek dostanie laptopa z pracy to może wtedy będę miała mozliwość pisania do Was też wieczorkiem. :tak:Ja jeszcze obolała ale już dzisiaj chyba z niewyspania padłam i juz mi nic nie przeszkadzało. Spałam jak suseł.

Aniusia - mikołajek superwoski:tak:

Aurelia - współczuję choróbki Mikiego. Na szczęście trzydniówka nie ejst groźna:tak:

Kwiateczek - ja też korzystam w necie tlko z bb,nk, poczty i allegro. Nie chce mi się szukać. Zresztą mi nadrabianie bb duzo zajmuje:tak:

reklama
Do góry