reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzien Dobry :-)

my już nie śpimy od półtorej godziny a w nocy ja jakos nie mogłam spać i usnęłam dopiero koło 4

Misio gada na całego bababababa itp no i chyba zabki nowe wychodza bo robi mi około 8-10 kupek w nocy się wybudza z płaczem i je jak smok :-)

reklama
I ja sie witam weekendowo:-)
Mała śpi więc pisze....
Najalepsze życzonka dla mojej imienniczki Aniusi z okazji ukonczenia ośmiu miesięcy:-) Dosrosła kobitka już z Ani:-)
Dziś sprzatanko, ale tylko takie "powierzchowne" jak ja to nazywam:-)
W przyszłym tygoniu planuję "dogłębne" na święta:-) Ubrać choinę i powyciagać świąteczne pierdólki co by sie klimat jakiś zrobił.
Pewnie zajrzę jeszcze do Was.... bo co to za dzień bez BB:happy:
Pozdrawiam:*

Witam :-)
Wszystkiego najlepszego dla Ani z okazji 8 miesiecy :-)
014.gif

Witam!

I ja się dołącze do życzeń dla Ani :tak:

Ja też dzisiaj powierzchownie sprzątnę, tylko odkurzę. M siedzi w domu i niewygodnie mi się sprząta jak on jest:-p. Dlatego zawsze sprzątam porządnie w tygodniu.

Od jakiegoś czasu Dominika ładnie przesypia całe noce i byłoby fajnie, gdyby nie dopadła mnie bezsenność:baffled:. Dzisiaj obydziłam się o 2:30 i się kręciłam w łóżku, grałam w sudoku, ćwiczyłam w drugim pokoju i tylko zazdrościłam M i małej jak sobie fajnie pochrapują i sapią. Usnęłam dopiero przed 7. A przed 8 obudziła się Dominika i koniec:-(.

W czwartek byliśmy na kolacji hucznie nazywaną wigillią. Było dużo małych dzieci i kolejka kawalerów ustawiła sie do Dominiki. Ale wygrał kolega, który ma dwie córki (jedna jest w moim wieku, a druga ma 1,5 roczku) i przypomina mojego tatę, więc był o wiele lepszy niż małolaty:-p.

Uciekam, bo mnie wołają na obiadek.

Najlepsze życzenia dla Ani z okazji skończenia 8 miesięcy!!!
Ale te nasze dzieci stare się robią :-D:-D:-p:-p

Dołączam się do zyczeń.

Iwonko- rzeczywiście wysyłałas mi już tę książkę. Pomerdało mi się cosik:tak:

Ja dzisiaj tez tylko powierzchownie sprzątnęłam. Wieksze porządki w następną sobotę zrobię.

Mała dzisiaj marudna strasznieSama nie wie czego chce. Teraz spi i mam nadzieję że humor jej się poprawi. Miłego weekendu majóweczki:tak:

reklama
Jestem. Żyję :-)
Wszystkiego naj.. dla Ani :-)

a teraz wrażenia. mała się ze strachu nie... wiadomo co ;-)
przede mną był chłopak co straszliwie jęczał.. jak usłyszałam jego odgłosy to zbladłam.
wyszedł zlany łzami.. chłop 17letni i ryczał. mało nie zwiałam stamtąd. dobrze, że NM mnie przytrzymał. włażę. pokazuję palucha a ten gościu.."eeee.. mamy łatwiznę. bez znieczulenia lecimy" :szok: ciach, prach.. zanim zdążyłam się otrząsnąć z szoku po jego słowach i odpowiednio wydrzeć, było po sprawie. podtem drugi palec - ten w lżejszym stanie. założyli opatrunek, lekarstwo i kazali przyjść na kontrolę za kilka dni:-)
kurcze nawet nie mogę z siebie przez jeden dzień inwalidki zrobić... żebym choć zdąrzyła rozedrzec japę.. to mogłabym ściemnić przed NM, że to straszne, że boli itp.

Do góry