reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

jestem zła. chciałam zosi kupić misia tvn.. no i nie mogę trafić, bo jakieś bucefony zamiast kupić jednego i się cieszyć to od razu całą kolekcję chcą mieć :wściekła/y:
niech tylko mi się uda to walnę taki komentarz, że z krzesełek pospadają podli egoiści

reklama
nadrobiłam wszystko

Wszystkiego najlepszego dla Darusia z okazji 7 miesięcy :-)
ja kawy nie pijam więc nie mam takich sytuacji jak Wy ale moja mama pije ja hektolitrami i jak byłam młodsza to potrafila mnie rano obudzić żebym jej po kawę szla albo po fajki

Jakiś taki podły mam dziś humor, dobrze, że idę na fitnes to sie trochę rozladuję... majka mi caly dzien marudzi o dżizos

A Oli bajki nie obejrzał bo ja wchodze do pokoju a on spi:szok:Dopiero wstał i ma goraczkę:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bidulek taki słaby,że kazał mi ze soba do łazienki iśc:-:)-:)-(
A A dzis wieczór nie bedzie i sama z dwójką zostaje akurat dziś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No może Oli wczesniej zasnie i mała uda sie bez problemu położyć .Dzień mi zleciał nie wiem kiedy:confused::confused::confused:

No wkońcu chciałabym wam napisać co u wrózki:-D

Dziweczyny a wy widzicei moje renifery???Bo je miałam i chyba mi nie wyświetla:-:)wściekła/y::wściekła/y:I niby czemu???
Iwonka je można skopiować i wrzucić w sygnature czy jaiś kod specjalny bo już nie wiem a chce mieć swiateczne obrazki:angry::angry::angry:Odpisz;-)

Jak te misie maja być na cele dobroczynne (tak słyszałam w tvn) to dlaczego je trzeba upolowywać nie sprzedaja ile tylko sie da dziwne? no chyba że chca wypróbowac na ludziach prawa ekonomi :-D

Iwonka no kompleksowo wszystko tam jest pewnie sie przyda a dzis sobie pomyślałam ze niedługo juz nasze malenstwa nie beda niemowlakami jednak czas szybko leci

My też chorzy wszyscy ale o tym juz pisałam

Kathy czekamy:tak:

Jak te misie maja być na cele dobroczynne (tak słyszałam w tvn) to dlaczego je trzeba upolowywać nie sprzedaja ile tylko sie da dziwne? no chyba że chca wypróbowac na ludziach prawa ekonomi :-D
już ci mówię jak to wygląda. jest parta miśków (od18-35sztuk) i wrzucają je na allegro.. po kilku sekundach (max 2 minuty) ich już nie ma. ja spasowałam. nie mam czasu żeby cały dzień klikać F5.
ja nie bardzo rozumiem po ki diabeł ludziom kilka rodzajów miśków. czy od tego będa lepsi?? jest jeden co ma ok 10 czyli prawie pełen komplet.
ja sobie odpuszczam :-)

reklama
one mają stałą cenę: 50zł.
ja mam naturę społecznika (trochę) i tak sobie pomyślałam, że skoro chcę coś zośce kupić pod choinkę to czemu nie takiego misia...
już 2 razy miałam takiego miśka, ale mnie allegro wywaliło:wściekła/y:
trudno. nie potnę się przecież z tego powodu :tak:

Do góry