reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Kathy to przeszlas dzis troche.ja juz bym :angry::angry::angry:matka z dzieckiem ma pierszenstwo wejscia:tak:wszedzie:tak:nastepnym razem popros ksiazke skarg i zazalen:wink:co za babsko.
Ha-nn-ah my tez mamy KING SIZE tylko troche za cienka:eek:troche mi zimno:szok:musze chyba kupic grubsza.
OKI zegnam sie juz.ide zerknac na tv i spac.ciekawe czy znow mnie czeka powtorka z rozrywki?:dry:milych snow kobiety:-):-)

Ha-NN-aH no my tez taka wielką kołdrę zakupiliśmy... ja to mam manię na punkcie pościeli, musze mieć dużo i co tydzień zmieniać

Ja wpadłam na pomysł zakupienia dużej kołdry 220x200, bo jak mała lądowała u nas rano w łóżku to albo ja, albo mąż był odkryty. A teraz komfort, mogę z siebie zrobić naleśniczka. Lubię się obwijać kołdrą:tak::-D bo podwójna kołdra nie wchodzi w grę, czuła bym się jakbym spała sama, a muszę się tulić do męża w nocy.

No ja jakoś nie mogę znaleźć takiej kołdry, a co do tulenia się do R, jakoś nam to nie przeszkadza, odkrywam jego boczek, swój boczek narzucam kołdrę na kołdrę i jest ok, a jak mam ochotę powyciągać się to mam swoją własną ;-), chyba juz za stara jestem, bo potrzebuję wygody, no i chyba za długo jednego chłopa się trzymam, bo czasem mam dość spać przytulona, po prostu mi za gorąco, tymbardziej, że jestem mały kaloryferek, mi zimno, bo oddaje ciepło, często, gdy spaliśmy przytuleni budziliśmy się spoceni, a ja tak nie lubię :tak:

reklama
Tylko, czy jak ja Wam wkleję takiego linka, to się nie pogniewacie?
Klej maleńka klej :-D:-D

No ja jakoś nie mogę znaleźć takiej kołdry, a co do tulenia się do R, jakoś nam to nie przeszkadza, odkrywam jego boczek, swój boczek narzucam kołdrę na kołdrę i jest ok, a jak mam ochotę powyciągać się to mam swoją własną ;-), chyba juz za stara jestem, bo potrzebuję wygody, no i chyba za długo jednego chłopa się trzymam, bo czasem mam dość spać przytulona, po prostu mi za gorąco, tymbardziej, że jestem mały kaloryferek, mi zimno, bo oddaje ciepło, często, gdy spaliśmy przytuleni budziliśmy się spoceni, a ja tak nie lubię :tak:
Mój się poci jak dzika świnia, jego jasiek tak strasznie śmierdzi, ze rano jak wychodzi do pracy to rzucam go na podłogę haha. On lubi "swój męski zapach":-p

Do góry