reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

panna migotka ja mam aventa trojprzeplywowy jest jedna dziurka ale otwiera sie szeroko w zaleznosci od tego czy ustawisz na 1 2 czy 3 jest jedna dwie trzy kreski i w zaleznosci ile ma dziecko pod noskiem tak sie otwiera dziurka ... nawet na poziomie 1 mleko samo jest za zadkie ale jak troszke kleiku juz jest ok niewiem czy dobrze wytlumaczylam ... jak patrzysz od spodu to jest kolo a te punkty sa tak rozmieszczone ze jakby polaczyc bylby trojkat w kole ... ale namieszalam :eek:

achza zapominialam napisac dzis dostalam olsnienia jak sie obudzilam to zobaczylam slonce patrze na zegarek a tam po 8 <szok> darek spal od 18;30 do 8 z jedna przerwa na przebranie i butle o 4 wogole fajnie sie budzic jak jest juz widno :))

reklama
Kathy, wydaje mi się, że smoczek nr 3 to co innego niż trójprzepływowy, przynajmniej kiedyś tak było, że nr 3 to był smoczek z trzema małymi otworkami, a trójprzepływowy to smoczek z jednym otworem, który zależnie od pozycji jest albo mały, średni albo duży. Na smoczku są oznaczenia: I, II i III.
Odpoczywaj Kathy, oby Nelka dała Ci trochę spokoju dziś :)

Iwonka, ale fajnie spędziłaś czas! Mój Maksio to nie chce zostawać sam w takich mini przedszkolach i "zabawowniach" echhhh!

Acha a gdzie zakladamy watek dla nas zamknietym czy na otwartym pomyslalam ze moze na zamknietym.. niewiem sama Iwonka jak mozesz zaluz bo ja nie umiem

Hej dziewczyny,

Maly śpi to mam chwilę.

Szopek - mi też tak ladnie adaś spal a teraz jak idzie o 19.30 to budzi się o 5.30 a przedtem spal do 7 lub nawet 8. ja daję mleko i trochę kaszki przed snem (nie chcę go rozpychać tą kaszką).

Z tego co ja wiem to są kaszki melczne i bezmleczne. Ja pierwszy raz nie zauważylam i kupilam mleczną i od razu adaś mial wysypke i liszaje (ale my tylko hipoalergiczne możemy), dlatego mu pewnie wyszlo.

Ja na antybiotykach bo mi jeszcze nie przeszlo (3tyg). adaś ma niby plucka czyste ale kaszle i ma katar ciągle.

Kathy - mój adaś tez nie chce pić z tego trójprzeplywowego chyab za bardzo leci i muszę męczyć się lyżeczką.

Wreszcie mu kupilam szczoteczkę i pastę i bardzo mu się podobalo.:-) Przedtem to tylko wacikiem mylam a teraz przynajmniej coś go podrapie po dziąselkach.

Olu zakup swietny! Mnie nie stac na takie pocieszanie samej siebie ;-(

Myslicie juz o prezentach swiatecznych? Bo ja sie juz rozgladam :- )
Wiki tu https://www.babyboom.pl/forum/majowe-mamy08-f215/ masz NAPISZ NOWY WATEK na gorze na rozowymm tle
newthread.gif
kliknij w to i tylule watku napisz np Antykoncepcja i dalej juz normalnie co chcesz i zatwierdz :-)

Ostatnia edycja:
Jade, trzy tygodnie na antybiotyku, współczuję, oby to już końcówka kuracji!!

Iwonko, ale masz za to więcej czasu dla dzieci, bo ja to mam ciągle wyrzuty sumienia, że jestem wyrodną matką (wprawdzie się pocieszam, że nie wychodzę z domu do pracy na całe dnie, jestem cały czas, ale i tak...).

Olu - ja na antybiotyku jestem od dwóch dni, ale 3 tyg sie to ciągnie i wreszcie się wybralam do lekarza. myślalam, że samo przejdzie ale jednak jakieś paskudztwo:tak:
Adaś je mleczko 3 razy dziennie, obiadek i kaszka (lub mleko i trochę kaszki) i w miedzy czasie jakis deserek.
Ja wyslalam swoich facetów po zakupy do marketu kurcze tyle się naprasowalam (3 godz) mam dosyć nie nawidzę prasowania:angry:

reklama
Do góry