reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej i ja sie dokladam do zyczonek dla malych Aniolkow:-):-) to juz pol roku rany ale czas biegnie nie ublagalnie a ja nie moge rozpedzic sie z pisaniem pracy licencjackiej... jak mi sie uda to napisac do maja to bedzie cud... bo i tak zamierzam soe bronic we wrzesniu bo poprostu nie wyrobie sie z oplatami..

Cześć Kochaniutkie:-)
Długo nie pisałam, mam nadzieje że mi wybaczycie:-)
Mąż juz w domu, zjechał z zagranicy no i cieszymy sie sobą:-p
My również z Martynką przesyłamy uściski i całuski dla Półroczniaczków:-):-):-)
Teraz mała śpi bo pobudkę już o 6 mi zafundowała, mąż w pracy (znalazł od razu po przyjezdzie do PL) a ja myśle co tu na obiad upichcić:-)
Miłego dnia Kobitki!

witam sie i ja :-)

Chyba wszystkie dzieciaczki dzis powstawaly o 6, bo moja tak samo. A o 7 padla i spi do teraz. Pomieszalo sie maluszka przez ta zmiane czasu, zamiast o 7 to godzina wczesniej pobudka.

ROWNIEZ SKLADAM NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA POLROCZNIAKOW

Witam
Mój maly też wcześniej wstal i teraz dopiero padl, przez tą chorobę to trochę malo je, zjadl 20ml i padl, wczoraj prawie caly dzień nie jadl.
Milego dnia

He moja tez dzis wtala o 6ej! Ale nie dyskutowalam z nia wogole i po 7ej zasnela.:-)
Dostalam wczoraj pierwsza @ .Katastrofa.
Wszystkiego naj dla polroczniaczkow!!!!
bam21.gif

:-)Witam i dołaczam sie do życzonek z okazji skończenia 6 mcy:-)

Ja też dzis nie wyspana-ledwo przytomna chodze nie dość,że wczoraj dzieciaki powastawały wczesniej bo juz przed 7 00 nikt z nas nie spał(nowego czasu)To dzis juz 5:30 miałam pobudkę:szok:i nie chciała spać do 7 00:szok:I co nie wytłumaczysz dziecku,że czas zmienili:-D
Ja wczoraj ja wykąpałam normalnie o 18 00 jakby o 19 00 starego czasu ,żeby mi nie marudziła i ona wstała tak jak zwykle tyle,że na nowy czas 5:30!!!!Muszę jej stopnoiwo o kilka min.przesuwac kąpanie i znów bedzie o 19 00.Poprostu musiałąm ją umyć tak jakby to była noramalna godzina bo za chwilę bym miała cyrk i dlatego o 18 00 ją wykąpałam.ALE ZAKRECIŁAM,ZAMOTAŁAM ALE WIECIE O CO BIEGA:dry:

U nas leje od wczoraj i my już 2 razy byłysmy na spacerku-raz na rehabilitacji a teraz z lumpów wróciliśmy-DZIŚ PONIEDZIAŁAEK DOSTAWY HEHEHE:tak::-D.i TAK CZAS ZLECIAŁ....
przynajmniej spacerek zaliczony ,ale zmokłam ostro ,kaptur na głowe i heja:-pDziecko też musi w deszcz wyjsc -aby się hartować:tak:
No poczytam co tak Kamilka na zamkniętym naskrobałaś:-p

reklama
Rowniesz skladam zyczenia dla wszystkich polroczniaczkow.Zgadzam sie z Toba Puchatko ze nie dlugo bedziemy swietowac roczek.Sama nie moge sie doczekac.W koncu beda zabki co znaczy mniej placzu:-)
Migotko-masz szczescie ze Twoje malenstwo w ogole spi w nocy.U nas troche gorzej,maly budzi sie kilka razy,ogolnie zle sypia czy w dzien czy w nocy,do tego jeszcze jada w nocy zarlok maly :tak:Nie wiem kiedy mu to minie.pozdrawiam wszystkie mamusie!:-)

Do góry