reklama
hej i ja sie dokladam do zyczonek dla malych Aniolkow:-):-) to juz pol roku rany ale czas biegnie nie ublagalnie a ja nie moge rozpedzic sie z pisaniem pracy licencjackiej... jak mi sie uda to napisac do maja to bedzie cud... bo i tak zamierzam soe bronic we wrzesniu bo poprostu nie wyrobie sie z oplatami..
Cześć Kochaniutkie:-)
Długo nie pisałam, mam nadzieje że mi wybaczycie:-)
Mąż juz w domu, zjechał z zagranicy no i cieszymy sie sobą
My również z Martynką przesyłamy uściski i całuski dla Półroczniaczków:-):-):-)
Teraz mała śpi bo pobudkę już o 6 mi zafundowała, mąż w pracy (znalazł od razu po przyjezdzie do PL) a ja myśle co tu na obiad upichcić:-)
Miłego dnia Kobitki!
Długo nie pisałam, mam nadzieje że mi wybaczycie:-)
Mąż juz w domu, zjechał z zagranicy no i cieszymy sie sobą
My również z Martynką przesyłamy uściski i całuski dla Półroczniaczków:-):-):-)
Teraz mała śpi bo pobudkę już o 6 mi zafundowała, mąż w pracy (znalazł od razu po przyjezdzie do PL) a ja myśle co tu na obiad upichcić:-)
Miłego dnia Kobitki!
M
Marlene
Gość
witam sie i ja :-)
Chyba wszystkie dzieciaczki dzis powstawaly o 6, bo moja tak samo. A o 7 padla i spi do teraz. Pomieszalo sie maluszka przez ta zmiane czasu, zamiast o 7 to godzina wczesniej pobudka.
ROWNIEZ SKLADAM NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA POLROCZNIAKOW
Chyba wszystkie dzieciaczki dzis powstawaly o 6, bo moja tak samo. A o 7 padla i spi do teraz. Pomieszalo sie maluszka przez ta zmiane czasu, zamiast o 7 to godzina wczesniej pobudka.
ROWNIEZ SKLADAM NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA POLROCZNIAKOW
jade
Zadomowiona(y)
Witam
Mój maly też wcześniej wstal i teraz dopiero padl, przez tą chorobę to trochę malo je, zjadl 20ml i padl, wczoraj prawie caly dzień nie jadl.
Milego dnia
Mój maly też wcześniej wstal i teraz dopiero padl, przez tą chorobę to trochę malo je, zjadl 20ml i padl, wczoraj prawie caly dzień nie jadl.
Milego dnia
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
He moja tez dzis wtala o 6ej! Ale nie dyskutowalam z nia wogole i po 7ej zasnela.:-)
Dostalam wczoraj pierwsza @ .Katastrofa.
Wszystkiego naj dla polroczniaczkow!!!!
Dostalam wczoraj pierwsza @ .Katastrofa.
Wszystkiego naj dla polroczniaczkow!!!!
Puchatka
Majowe mamy'08
wszystkiego najlepszego do półroczniaczków:-) :-):-):-):-) zanim się obejrzymy to na majówkach na tapecie będzie temat roczku
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
:-)Witam i dołaczam sie do życzonek z okazji skończenia 6 mcy:-)
Ja też dzis nie wyspana-ledwo przytomna chodze nie dość,że wczoraj dzieciaki powastawały wczesniej bo juz przed 7 00 nikt z nas nie spał(nowego czasu)To dzis juz 5:30 miałam pobudkęi nie chciała spać do 7 00I co nie wytłumaczysz dziecku,że czas zmienili
Ja wczoraj ja wykąpałam normalnie o 18 00 jakby o 19 00 starego czasu ,żeby mi nie marudziła i ona wstała tak jak zwykle tyle,że na nowy czas 5:30!!!!Muszę jej stopnoiwo o kilka min.przesuwac kąpanie i znów bedzie o 19 00.Poprostu musiałąm ją umyć tak jakby to była noramalna godzina bo za chwilę bym miała cyrk i dlatego o 18 00 ją wykąpałam.ALE ZAKRECIŁAM,ZAMOTAŁAM ALE WIECIE O CO BIEGA
U nas leje od wczoraj i my już 2 razy byłysmy na spacerku-raz na rehabilitacji a teraz z lumpów wróciliśmy-DZIŚ PONIEDZIAŁAEK DOSTAWY HEHEHE.i TAK CZAS ZLECIAŁ....
przynajmniej spacerek zaliczony ,ale zmokłam ostro ,kaptur na głowe i hejaDziecko też musi w deszcz wyjsc -aby się hartować
No poczytam co tak Kamilka na zamkniętym naskrobałaś
Ja też dzis nie wyspana-ledwo przytomna chodze nie dość,że wczoraj dzieciaki powastawały wczesniej bo juz przed 7 00 nikt z nas nie spał(nowego czasu)To dzis juz 5:30 miałam pobudkęi nie chciała spać do 7 00I co nie wytłumaczysz dziecku,że czas zmienili
Ja wczoraj ja wykąpałam normalnie o 18 00 jakby o 19 00 starego czasu ,żeby mi nie marudziła i ona wstała tak jak zwykle tyle,że na nowy czas 5:30!!!!Muszę jej stopnoiwo o kilka min.przesuwac kąpanie i znów bedzie o 19 00.Poprostu musiałąm ją umyć tak jakby to była noramalna godzina bo za chwilę bym miała cyrk i dlatego o 18 00 ją wykąpałam.ALE ZAKRECIŁAM,ZAMOTAŁAM ALE WIECIE O CO BIEGA
U nas leje od wczoraj i my już 2 razy byłysmy na spacerku-raz na rehabilitacji a teraz z lumpów wróciliśmy-DZIŚ PONIEDZIAŁAEK DOSTAWY HEHEHE.i TAK CZAS ZLECIAŁ....
przynajmniej spacerek zaliczony ,ale zmokłam ostro ,kaptur na głowe i hejaDziecko też musi w deszcz wyjsc -aby się hartować
No poczytam co tak Kamilka na zamkniętym naskrobałaś
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Dziewczyny ja tez bym nie chcaiała odbiegac od reszty i chce miec ten suwaczek z zabkami ale od 2 tyg nie umiem się zalogować na tej str. nie wiem co jest POMOCY!!!!!!!!!!!!!!
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Rowniesz skladam zyczenia dla wszystkich polroczniaczkow.Zgadzam sie z Toba Puchatko ze nie dlugo bedziemy swietowac roczek.Sama nie moge sie doczekac.W koncu beda zabki co znaczy mniej placzu:-)
Migotko-masz szczescie ze Twoje malenstwo w ogole spi w nocy.U nas troche gorzej,maly budzi sie kilka razy,ogolnie zle sypia czy w dzien czy w nocy,do tego jeszcze jada w nocy zarlok maly Nie wiem kiedy mu to minie.pozdrawiam wszystkie mamusie!:-)
Migotko-masz szczescie ze Twoje malenstwo w ogole spi w nocy.U nas troche gorzej,maly budzi sie kilka razy,ogolnie zle sypia czy w dzien czy w nocy,do tego jeszcze jada w nocy zarlok maly Nie wiem kiedy mu to minie.pozdrawiam wszystkie mamusie!:-)