reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Wiktoria my mamy neostrade ale i tez dwa laptopy z iPlusem(tescia i szwagierki) i nie ma porownania,neostarda jest o wiele lepsza a na iPlusie czesto zasieg nam sie gubi albo jest slaby ,wolno sie otwietraja strony......J mysle ze na probe musisz sobie wziasc tam gdzie bedziesz mieszkac i zaobaczyc jak sie bedzie u was zachowywac.U nas np sa 1,2 kreski zasiegu a na innej dzielnicy juz 4......

Kamilko zdjecia cudne! Ty baaardzo ladnie wygladalas w tej sukni! Nie wiem co twoje mamy sie jej czepialy...dla mnie bomba!!!!!! Sliczna z Was para :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwonka domyslam sie ze bedzie problem bo u naszych tesciow z komorka jest nawet problem musimy chyba poczekac do pazdziernika przeprowadzimy sie i wezmiemy chyba na kablu
o neostradzie wiem jak mieszkalismy w trojmiescie to mielismy i bylismy zadowoleni

acha kochane jakby do was doszly odemnie jakies zaproszenia wiadomosci i bedzie cos nie tak to sie nie przejmujcie bo sie ucze od nowa :dry: mialam nawet problem z suwaczkiem a myslalam ze tego sie nie zapomina
wkleilam zdjecia i nie szlo zalozylam album tez nie ma a zdjecia zmniejszone ech sama niewiem :confused:

Kamilko zdjęcia slicznie zrobione. ja myslałam że to już od waszego fotografa. Ślicznie wyglądaliście. Przypomniał mi się mój slub. Ach.... rozmarzyłam się:tak:

acha kochane jakby do was doszly odemnie jakies zaproszenia wiadomosci i bedzie cos nie tak to sie nie przejmujcie bo sie ucze od nowa :dry: mialam nawet problem z suwaczkiem a myslalam ze tego sie nie zapomina
wkleilam zdjecia i nie szlo zalozylam album tez nie ma a zdjecia zmniejszone ech sama niewiem :confused:

Z podpisami i suwaczkami to jest tak, ze ja w jednym tygodniu coś wstawiam i jest ok, a w następnym lipa, invalid faile, nie da rady. Taka złośliwość. Nie przejmuj sie więc, to na pewno wina systemu i technologii ;-)
Moi znajomi mają z orange internet w swoim laptopie, który wówczas staje się stacjonarny bo tylko w jednym miejscu na cały dom łapie i też bywa , ze przerywa. W dodatku to miejsce aktywne jest w kuchni, więc tak głupio.

Kamilka zdjęcia super , bardzo ładnie wyglądaliście (i po co tyle szumu przy sukience ci robiły?!).

Ostatnia edycja:
Kamilka jestem pod wrażeniem oglądając zdjęcia z Waszej uroczystości. Panna Młoda piękna a Pan Młody przystojny :tak:

My mieliśmy w zeszłym roku nad morzem blueconnect i tragedia. Jak był deszcz to w ogóle nie łapało. Jak kiedyś korzystałam z netu w drodze z Katowic do Czwy to też było kiepsko. A mój orange telefon strasznie źle odbiera mimo, że mam blisko nadajnik (więc net też byłby kiepski). Reasumując lepszy net stacjonarny. Jeśli chodzi o mobilność w promieniu 300 m to polecam jakiś router, super sprawa.
Ja tu zachwalam net po kablu a tu Netia zrobiła nam małe a kuku. Wieczorem nie było netu a wczoraj w dzień strrrrasznie mulił.

Witam!
Podczytywałam Was ostatnio, ale z weną do pisania gorzej.
Kamilko super zdjęcia! Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia:-) Zazdroszczę Ci, że już jesteś po:zawstydzona/y:. U nas do końca nie jest pewny ślub, bo jeszcze pare formalności zostało. Zobaczymy co powie proboszcz w sobote:sorry2: Denerwuję się przez to strasznie.

Ostatnio o kosmetykach była mowa. My używamy płynu do kapieli z hipp, wcześniej ziajka i mydełko nivea. Oliwke na początku też miałam z ziajki, teraz jest hipp na przemian z mleczkiem z ziajki. Chusteczek używam róznych, w zależności od promocji. Niestety większość kosmetyków drażni mnie zapachem:dry:

My już po szczepieniu, Hania marudziła cały dzień, ale w międzyczasie gdy poprawił jej się humor nagrałam film
Wrzuta.pl - ggg

Nesia
z tym przerabianiem fotek na allegro to troszkę nie tak, bo jak wystawiałam buciki to zdjęć nie przerabiałam tylko zrobiłam szablon który można stworzyć jak wystwaiasz przedmiot na sprzedaż, teraz ciężko by mi było wytłumaczyć, bo zrobiłam tylko ten szablon raz i teraz już chyba bym nie potrafiła:sorry2::sorry2:

Puchatko, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:) i udanego świętowania, tylko nie do rana!!!

I całuski dla mojego małego duperelka, który kończy dziś 4 miesiące. Synuś, mamusia jest z Ciebie taka dumna:))

Dla pozostałych 4 miesięczniaczków uściski od Cioci z BB.

Puchatka ja Wam zycze jak najszyszej wyprowadzki od tesciowej.

Kamilka slicznie wygladaliscie.Mialas bardzo ladna suknie.

Aurelia buziaki dla Mikolajka

Co do kosmetykow to do kapieli uzywamy ziajki lub oilatum.Ostatnio wprowadzilismy nivea ale na skorze Ani pojawily sie drobne krostki wiec plyn nivea jest podejrzany.
Skory zazwyczaj niczym nie smaruje bo po tych plynach z oliwka jest fajna mieciutka i nawilzona.
Z chusteczek wyprobowalam huggies- wg mnie sa fatalne bo zostawiaja na skorze takie male klaczki i w dodatku sie rozrywaja przy wyjmowaniu z opakowania.
Pampers sensitive z rumiankiem- nie moge zniesc ich zapachu.
Jak na razie najlepsze sa nivea sensitive.Fajne elastyczne i zapach ok.

reklama
Dobry późny wieczorek!!!:-)
Trochę mnie nie było, byłam u rodziców na wsi trzy dni a pojutrze wyjeżdżamy do Rabki (hurrrra) ale widzę że nikt tu za mną nie tęskni buuu, chyba za mało się przyzwyczaiłyście do mnie;-)

Od jakiegoś półtora miesiąca bywam też u "mam siedzących w domu" bo tam mam jedną opolankę i jedną z opolszczyzny, więc planujemy też spotkanko.:tak:

Widzę że majówki na nowo się rozkręcają. Lubię was czytać chociażby po to by poznać jakieś nowe produkty dla dzieci, bez szukania w interku czy ktoś to poleca.

U nas chusteczki pampers sensitive, zielone powodują małe uczulonko ( u kubusia było tak samo), choć szczerze dziewczyny to stosuję zwykłą wodę do przemywania szczególnie po kupce, a chusteczki tylko na spacerze. Po wodzie Bartuś ma gładziutką pupkę nawet w upały. Krem nivea na odparzenia, pieluchy pampersy, ostatnia paka 3 i następne będą chyba już 4 bo kupiliśmy jumbo paka za 43zł. To takie podsumowanie.

Co do allegro to też sprzedałam moje ubrania ciążowe i za te pieniążki idziemy na kurs pływania z Bartusiem od 7 września.:-)

A ja walsnie obejrzalam sobie "nie klam kochanie".....sciagniety z netu he.
Zmykam spac.Dobranoc

Extra film - byliśmy w kionie jeszcze jak byłam w ciąży. Piotr Adamczyk jest niesamowitym aktorem.:tak:

No to idę was dalej czytać.:tak:

Do góry