reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Madamagda no niefajna sprawa, czułabym się nieswojo na twoim miejscu i pewnie tak się czujesz. Jakoś nie mogłam uwierzyć jak czytałam że to o "naszą" madamagdę chodzi. To przykre, że takie fajne forum jest uzywane przez uszkodzonych psychicznie ludzi

reklama
U nas dzisiaj kilkakrotnie przeszła burza, po południu obserwowaliśmy chmury i było widać pionowe ich ruchy jakby zaraz miała się trąba powietrzna utworzyć. Niezłego stracha miałam.
To była trąba, przeszła kilka kilometrów od mojego domu, była całkiem blisko :szok::szok::szok: a w nocy przeżyłam burzę, jakiej jeszcze nie widziałam, myślałam, że zejdę na zawał :szok::szok::szok: a dzieci spały.

O kurcze już się boję, chyba wykasuję swoje zdjęcia mojego brzuszka, to może być jakiś zboczeniec.:szok::szok::angry::angry: uwziął się na mnie czy co?
No ładny świr, kurcze. Aż strach umieszczać fotki na ogólnodostępnym. I te jego teksty pod Twoim adresem :baffled:.

Pisałam posta na kompie stacjonarnym ale okazało się, że się coś podczas burzy stało i nie działa net. \dobrze, że na lapku działa :tak:

Madamagda, ja serio myslę, że to jakiś facet! Chciał wkleić niby swoje zdjecie z tej stronki i wkleiło się całe, razem z adresem, a potem wkleił już dobrze, bez adresu i twarzy. Szok normalnie. Dobrze, że na priva nic do Ciebie nie pisał. Ciekawe, czy dziewczyny go zbanują.

panna migotka- to nic nienormalnego ze podnosi tez raczki moj tak mial nie podosil dlugo glowki tak jak pisalam a jak zaczelam go klasc na brzuszku to mimo ze plakal to i tak troche lezal i wlasnie nie umial glowy dzwignac bo rece tez podnosil i nogi z tylu razem z pupa ... ale wkoncu zalapal o co chodzi ale sam musial do tego dojsc czasemwychodzilo mu to w stylu pupa wyzej niz glowa...

madamagda- szok poprostu wykasuj teraz te zdjecia i moze usunmy galerie niech bedzie tylko na zamknietym...albo utzworzmy tylko zamknieta galerie dla wszystkich nas...

Kurcze, zaraz idę na ślub i wesele, a pogoda jest okropna, zimno, pada i wieje, a ja mam dość lekkie ubranie :dry: Współczuję parze młodej, oni chyba są wściekli na pogodę.

reklama
Do góry