reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
kochane ciocie z BB moja Zuzia jest nareszcie z nami :)
Bylo ciezko ale dalismy rade :)
Oto ona:

img5961dg0.jpg
img5962fl7.jpg
img5963uc4.jpg
img5968ff5.jpg

Urodzona silami natury o 17:53. Wazy 3800. Nie wiem ile mierzy bo nie zdazylem na pierwsza kapiel. Apgar 10 pkt

zerkam tylko kontrolnie ile was jeszcze zostalo :-D gratuluje wszystkim mamom i tatom. moj maz spisuje sie fantastycznie, nie myslalam ze faceci moga byc tak czuli i lubic przewijanie!!! :-D do zobaczenia na watkach dla mam.

Iwonka, Aneta, Szwarou duuuużeee gratulacje :-).
Iwonka te przyśpieszacze chyba pomogły w szybkim porodzie.
Aneta współczuję przykrego porodu ale najważniejsze że masz to za sobą a dzieciątko przy sobie.
Szwarou śliczna córeczka :tak:. Zdradź tylko proszę w którym szpitalu urodziła się wasza dzidzia.

dzisiaj cały dzień gdzieś urzędowaliśmy. Na długim spacerze, na grilu na wyspie, na którą dopłyneliśmy łódką. Mili miała nieprawdopodobną frajdę (oczywiście miała też kapok :tak:).
Zaliczyłam też "glebę". Przewróciłam się, niegroźnie, ale brzuch mnie nieco pobolewał. Przeszło. Jestem chyba niezniszczalna jeżeli chodzi o przyspieszanie porodów (celowe bądź niecelowe) :-D:-D.

a Ty tez z Poznania :)
rodzilismy na Polnej

Puki co nie moge narzekac. Trafilismy tylko na jedna niefajna pania doktor. Za to bardzo fajne polozne jak do tej pory i naprawde swietnego lekarza (Marcin Przybylski)
Porodowka troche steryla - nie udalo nam sie wprowadzic mamy Beaty na chwile (trafilismy na jakas zołze bo dzien wczesniej szwagierka 3 godziny z nia siedziala) no i wizyty w dzien tygodnia tylko od 15-19 a w sob-nd od 13. Raczej jestesmy zadowoleni - no i biorac pod uwage najlepszy w Poznaniu sprzet neonatologiczny chyba warto tam probowac. Nie nastawiaj sie tylko ze tam (lub tam gdzie wybierzesz) trafisz. My mielismy szczescie bo 3 godziny wczesniej otwarli przyjecie. I ciagle ktoras rodzi - naprawde duzy ruch. Ale gdzie nie trafisz tam pewnie bedzie dobra opieka. No i oczywiscie standartowe pytanie: kto prowadzi ciaze. Nie wiem czy lepiej patrza jak jest lekarz ze szpitala w ktorym chcesz rodzic ale mam takie podejzenia. W kazdym razie mielismy szczescie trafic na naszego lekarza i poprosil polozne o dobra opieke nad nami :)

Nie moge sie napatrzyc na moja Zuzanke :)

kochane ciocie z BB moja Zuzia jest nareszcie z nami :)
Bylo ciezko ale dalismy rade :)
Oto ona:
Urodzona silami natury o 17:53. Wazy 3800. Nie wiem ile mierzy bo nie zdazylem na pierwsza kapiel. Apgar 10 pkt
Śliczna. Gratulacje!!! A te fotki prosto z sali porodowej to prawdziwy skarb. Gratuluję tatusiowi nerwów ze stali :tak:.

Życzę dobrej nocy. Moze jutro czas przyjdzie na nas...

Dzień dobry.

Co to - wszystkie nierozdwojone rodzą?

Obudziłam się dzisiaj po 4tej i nie mogłam zasnąć ale na szczęście po jakiejś 1-1,5h usnęłam :baffled:. A poza tym dzidzia nadal tam gdzie była :crazy:

reklama
Dzień dobry.

Co to - wszystkie nierozdwojone rodzą?

Obudziłam się dzisiaj po 4tej i nie mogłam zasnąć ale na szczęście po jakiejś 1-1,5h usnęłam :baffled:. A poza tym dzidzia nadal tam gdzie była :crazy:
Hej no ja jeszcze nie rodzę mimo tylu alarmów....czyżbyśmy były ostatnie, chcę zaraz wydrukować listę majówek i posprawdzać co i jak....;-):tak::-D

Do góry