reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

COSMOLADY URODZILA! SMS Z WCZORAJ:
Dzisiaj o 15:26 przyszedł na świat Michaś? Ma 56cm waga 3550 dostał 10pkt. Poród sn wywołany bo tętno było słabsze. Męczarnia, ale warto było. Pozdrawiam

COSMO, NIESIA, POLKA, DZIUBEK - GRATULACJE!!!!!!

iwonko, trzymam kciuki!!!

Ola, a ty jak? kiedy sie zglaszasz do szpitala, oczywiscie jesli - odpukac - nie zacznie sie samo?

madamagda
, no to trzymam kciuki, by mala wyszla po egzaminach :-) latwiej bedzie zdac z brzuszkiem niz malenkim babelkiem, cos o tym wiem ;-)

ja od wczoraj z mezem nie najlepiej, bosze, mam wrazenie nieraz, ze on serca nie ma.. :-( ale nie chce juz nic pisac o tym..

gluszek
, moja pierwsza ciaza byla na duphastonie do jakiegos 24tc chyba? teraz nic nie bralam.

reklama
Gluszek ja urodzilam w 37 tyg a bralam przez kilka miesiecy najpierw luteine na podtrzymanie a pozniej od 13 lutego fenoterol,ktory odstawilam pod koniec marca a urodzilam 13 kwietnia.Termin mialam na 3 maja.

Cosmolady gratuluje Michasia.

Witajcie
Cosmolady gratulacje :-)

Ja osobiście nic nie brałam na podtrzymanie a i tak pierwszy poród miałam wywoływany i teraz też się tak zanosi :-(.

Iwonka trzymam kciuki.

Za chwilę zabieram się za okna. To nic że zanosi się na deszcz i tak będę je myła - codziennie:rofl2:. Potem podłogi no i coś się tam jeszcze znajdzie. Spróbuję, może to sprowokuje szyjkę do jakiś działań :tak:. Jak mają mi podać oksy to chociaż na sprowokowanie porodu, a nie jak ostatnio, jego pełne wywołanie.

Właśnie zobaczyłam swój suwaczek :-D ale się uśmiałam :-D do teraz nie mogę przestać się śmiać :-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2:

Ming, tez sie usmiechnelam na widok twojego suwaczka, hehe ;-) jak to sie pieknie w necie rozwiazuje wszystko, co? :-D

moje aniolki spia, ufff, przez chwile.. :-) Fiol pewnie zaraz wstanie, bo juz druga godzine daje czadu.. ;-)
i pewnie pojedziemy gdzies na spacerniaka :-) a tymczasem zapodalam sobie kolejny odcinek teraz albo nigdy - z n-ki tym razem :-D jakos glupawy troche ten serial, ale z braku laku.. ;-)

pogadalam troche z mezem i chyba troche do niego dotarlo, jak ma sie zachowywac wobec Filipka.. bo to o niego chodzi..

w ogole, to - Ola - wspolczuje ogromnie problemow z malzem.. okropne to, co piszesz.. a co on na to, ze tak faworyzuje pierwszego synka..? pewnie wiecznie sie o to spieracie.. wspolczuje :-(

No i nie pozbedziecie sie mnie tak szybko:crazy: juz wrocilam ,tetno super,wszystko ok a tam w srodku bez zmian,Czyli dalej rozwarcie na dwa palce..Kazali mi isc do domu odpoczywac.Jutro ide znowu.Byc moze mnie zatrzymaja ale tez nie jest pewne.Na szczescie beda robic najpierw test oksy a nie odrazu wywolywanie:tak::-)

Gluszek ja pierwsza ciaze jak i ta obecna mam przenoszona ale obie byly bez komplikacji i wspomagaczy a i tak jak widzisz nadal chodze:sorry2::sorry2:to juz w genach musi byc.

Ming urodzilas i nic sie nie chwalisz kiedy co i jak:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cosmolady Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!

Cosmolady
GRATULACJE WIELKIE dałaś radę:-):-)

Iwonka
czuję że chyba jesteś zadowolona że cię puścili.

Ming
żeby to było takie łatwe hehehe ;)

A ja zgrzeszyłam strasznie. Tak się najadłam że zaraz pęknę. Zrobiłam pieczone ziemniaczki w ziołach z masełkiem czosnkowym, mizerię, rybkę i sadzone jajeczko. A ja znowu o jedzeniu, ale było pysziaste, aż mąz do mnie podszedł i powiedział że mnie bardzo kocha hahaha, rzadko mu się to zdarza bez powodu:-p:dry:

A ja zgrzeszyłam strasznie. Tak się najadłam że zaraz pęknę. Zrobiłam pieczone ziemniaczki w ziołach z masełkiem czosnkowym, mizerię, rybkę i sadzone jajeczko. A ja znowu o jedzeniu, ale było pysziaste, aż mąz do mnie podszedł i powiedział że mnie bardzo kocha hahaha, rzadko mu się to zdarza bez powodu:-p:dry:

Madziu, korzystaj póki możesz :-D:-D:-D bo po porodzie to przez jakiś czas chyba będziesz musiała zapomnieć o takich smakołykach, a w każdym bądź razie o tylu smakołykach na raz :-:)-:)-(
Iwonka, a ja już myślałam, że chociaż na kilka dni będziemy miały Cię z głowy :-D:-D:-D ale Ty twarda jesteś, normalnie:szok::szok:
Cosmolady - GRATULUJĘ SYNKA :-):-):-)

moje słoneczko śpi sobie słodko nakarmione i przewinięte...chyba jest szczęsliwy, bo tak ślicznie uśmiecha się przez sen...robię mu dziesiątki zdjęć, bo nie mogę się powstrzymać, tak cudnie wygląda...
Mam nadzieję, że wszystkie nierozdwojone majóweczki szybko poznją smak macierzyństwa, bo już mnie kciuki bolą od trzymania, a te wasze maleństwa takie uparciuchy :-:)-:)-(

Madamagda ty juz przestan tutaj smaka robic,mi sie juz nawet odechcialo gotowac.Zjadlam teraz zupke i sie zastanawiam co by tu zjesc dalej.
Anusiasac super ze Mateuszek taki cudny,jak i wszytkie dzieciaczki a foteczki pokaz i nam ,ja lubie patrzec tez na takie malenstwa.

reklama
Moje chłopaki obaj śpią obok siebie, słodkie.
Cosmolady,gratuluję synusia!
Iwonka, jesteś niezniszczalna!

Do góry