iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Hmmm boli mnie podbrzusze i rwa mnie nogi po wewnetrzej stronie ud.......a w sumie cale dokokola...zmykam na dwor z dzieckiem.Buziaki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem jak najbardziej za.Dziewczyny a co wy na to zeby założyć nowy wątek ze zdięciami naszych dzieciaczków
Mój mąż otworzył biznes na początku roku, sklep z artykułami metalowymi i dzisiaj dogadał się z uczelnią na dostraczanie do nich towaru, a ta uczelnia do tej pory była najlepszym klientem spółki mojego teścia, także było o co walczyć.:-):-):-)Madamagda a co to za kontrakt?
Dotkass napisałaś: "ja narazie nie płace, ale jesteśmy przygotowani, żeby w razie czego "dać w łapę", ale to już w ostateczności". Hmmm ja juz zaczynam wątpić czy to coś daje. moja znajoma rodziła w lutym w Opolu. Znała połowę personelu ponieważ ma pracę ze stałym kontaktem z lekarzami z opola, jej mąż pracuje w NFZ w Opolu i co? Był taki nawał, ze nie mogli mieć porodu rodzinnego, wpuścili tatusia dopiero po wyjściu małego i to już po interwencji naszego znajomego.
Dotkass Joannaon ja nadal 2 w 1....
"W łapę" nie chciałabym dawać, bo nie lubię korupcji, a poza tym na tym polega ich praca (położnych), żeby nam pomagały...Nie ukrywam że mąż weźmie jakieś pieniądze, ale wolałabym je wydać później na Dzidziusia.
Dobija mnie mysl ze znow naturalnie porod sie nie zacznie i beda wywolywac jak z Vanesska:-(Tak bym chciala zeby bylo inaczej![]()
Dziewczyny a co wy na to zeby założyć nowy wątek ze zdięciami naszych dzieciaczków
Hmmm boli mnie podbrzusze i rwa mnie nogi po wewnetrzej stronie ud.......a w sumie cale dokokola...zmykam na dwor z dzieckiem.Buziaki!