Dasz radę, wiesz ile nas chciałoby być na Twoim miejscu, przynajmniej sie możesz przygotować do tego wydarzenia:-):-)śliczny chłopczyk!!!!!!
Ola dobrze ze z wynikami ok
ja wróciłam od położnej i ruszyło się....:-) szyjka miękka, skrócona, rozwarcie na dwa palce.....i twierdzi ze do konca tyg. urodzę
odzieliła mi też pęcherz płodowy o ścianki macicy, co kolwiek to znaczy.........
powiedziała tez że jeśli chciałbym jutro urodzić to mam jutro wypić sok pom. z olejkiem rycynowym no i oczywiście seks:-) i spotkamy się w nocy
no chciałbym urodzić ale czy taka odważna jestem....................
Kamcia na spokojnie, zobaczysz jak nie będziesz tak o tym porodzie myślała intensywnie to się samo ruszy, zobaczysz;-)Chce juz urodzic ale chyba nie jestem taka odwazna denerwuje sie a ja juz mowilam ze jak jutro bym uslyszala od lekarza ze mam rodzic albo rodze to chyba bym zemdlala z wrazenia... a na olejek rycynowy to chyba sie nie skusze juz nic nie kupie z tych specyfikow bo wypilam te ziola bitnera i nic
MOJE GRATUUUUUULACJE DLA WAS, SUPER ŻE JUŻ MAJE TULISZ PUCHATKO W SWOICH RAMIONACH, CUUUUDOWNIE:-):-):-)Wiadomość od Puchatki:
"Dzisiaj o 21:50 przyszła na świat przez cc nasza córcia Majeczka, waży 3300g i mierzy 58 cm"
A ja dziś znów pobudkę miałam razem z mężem, pewnie mnie zmuli za jakieś dwie godziny i pójdę odsypiać. Dziś wizyta u gina więc już sie nie mogę doczekać co u niuni mojej i jak tam te moje rozwarcia, są czy ich nie ma?
Pogoda ssssuper słońce tak zagląda do okien, że musiałam rolety opuścić, mam nadzieję, że u Was też dzionek zapowiada się słonecznie:-)