reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe szczęsliwe testowanie:-)

Gadałam z ginem. Jak jutrzejsza beta wyjdzie po mojej myśli mam podejść popołudniu bo receptę na luteinę albo duphaston a termin usg mam na 17 maja.

reklama
Dzien Dobry 😊
Ja dziś po pracy idę na progesteron (21dc), zobaczymy co tam wyjdzie.
Reszta badań kuleje, mam chociaż nadzieję, że to wyjdzie w normie 😅

Dam koniecznie!
to trzymam kciuki za dobry wynik 😏
Ja jak w tym cyklu nie zaskoczyłam z fasolką, to jeszcze czeka mnie badanie miedzy 3-5 dniem cyklu.
A póki co moja gin nie wie pod co mnie podciągnąć, bo niby PCOS a niby nie🤷‍♀️Pierwsza ciaza tez była stymulowana i dopiero się udało na lekach

Dam koniecznie!
to trzymam kciuki za dobry wynik 😏
Ja jak w tym cyklu nie zaskoczyłam z fasolką, to jeszcze czeka mnie badanie miedzy 3-5 dniem cyklu.
A póki co moja gin nie wie pod co mnie podciągnąć, bo niby PCOS a niby nie🤷‍♀️Pierwsza ciaza tez była stymulowana i dopiero się udało na lekach
A dlugo się staracie??
Ja podejrzewam że ta owulacje mam, ale dla świętego spokoju mam badać 2 miesiące pod rząd, jak wyjdzie ze nie ma owulacji to wkraczamy ze stymulacja :D

Oby nie trzeba było się wspomagać 😏
Teraz to dopiero 2 cykl starań, stad tez komplet badań na starcie, zeby nie tracić czasu. O pierwsze ponad 1,5 roku starań.

U was to będzie pierwszy bobasek? ☺️

Rozumiem, czyli musieliście się trochę postarac o pierwsze 😊 pewnie, lepiej go nie marnować, tak czas szybko leci...
Tak, my staramy się o pierwsze od stycznia. W marcu biochrmiczna. Do sierpnia daliśmy sobie czas, jak nie wyjdzie to pójdziemy do kliniki. Również nie chcemy tracić czasu, wolimy się zbadać szybciej..

reklama
Rozumiem, czyli musieliście się trochę postarac o pierwsze 😊 pewnie, lepiej go nie marnować, tak czas szybko leci...
Tak, my staramy się o pierwsze od stycznia. W marcu biochrmiczna. Do sierpnia daliśmy sobie czas, jak nie wyjdzie to pójdziemy do kliniki. Również nie chcemy tracić czasu, wolimy się zbadać szybciej..
Myśle , że to bardzo dobre podejście. Moze to marne pocieszenie.. ale skoro udało się w marcu, to znaczy, że nic nie stoi na przeszkodzie do sukcesu 😊
Mam nadzieję, że każda z nas szybko zobaczy 2 kreseczki ☺

Do góry