Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Tez mam jutro wizytę, ale nie chce się nakręcać. Co ma być, to będzie. A dziś wieczorem coś obejrzę dla rozluźnienia w przypływie sił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam też przypadek fałszywie ujemnego wyniku. Nifty jest innym badaniem niż Pappa + USG i moim zdaniem nie zastępuje go.Dziewczyny, ja też jestem za zamkniętym wątkiem i proszę o dopisanie
Mam pytanie o badania prenatalne. Właśnie czytam, że NIFTY są bardziej dokładne i można je robić już od 10 tc. Ale w necie jest też dużo historii o fałszywych dodatnich wynikach :/ Może któraś z Was ma już doświadczenia z tym badaniem? Ile czeka się na wyniki?
trzymaj się kochanaDziewczyny będę was chyba opuszczać czekam na przyjęcie do szpitala. Będę miała indukowane poronienie bo ciąża zatrzymała się w rozwoju tak jak poprzednio.
7+0 do 7+6 to 8 tydzień według mojej apki ;DDziewczyny mam pytanie. Jeśli piszecie ze jestescie w 8 tygodniu ciąży lub że zaczynacie 8 tydzień ciąży to znaczy że jesteście 8+1 czy 7+1?
Ja dzisiaj jestem 7+3 więc mówię, że jestem w 8 tygodniu ale czy tak jest prawidłowo to nie wiemDziewczyny mam pytanie. Jeśli piszecie ze jestescie w 8 tygodniu ciąży lub że zaczynacie 8 tydzień ciąży to znaczy że jesteście 8+1 czy 7+1?