Chałka
Fanka BB :)
To u mnie odwrotnie. Od lat mi nic już nie wychodziło, a terz jak nie na brodzie, to na dekoldzie, cały czas coś :/Tak, za to cera skłonna do wyprysków jak pupa niemowlaka teraz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie odwrotnie. Od lat mi nic już nie wychodziło, a terz jak nie na brodzie, to na dekoldzie, cały czas coś :/Tak, za to cera skłonna do wyprysków jak pupa niemowlaka teraz.
Tak, tragicznie się czuję. Mdłości + brak sił na cokolwiekKtoś też się czuje jak wyżuty przez psa kapeć?
Ja też miałam takie twardnienia. Bardzo się zdziwiłam, bo w poprzedniej ciąży zaczęły się chyba w 16 tygodniu. Pytałam lekarza, powiedział, że na usg jest wszystko okLekkie twardnienie podbrzusza jest normalne? Mam też wrażenie skurczy. Na internecie jest mało informacji i nie wiem co robić. Od 5 mnie tak co chwilę brzuch pobolewa. Nie plamię.
Tak, ja myłam co dwa dni i też zauważyłam, że teraz przetłuszczają się szybciej + do tego szybciej rosną mi włosy na nogach i w ogóle wszędzie czyżby drugi chłopak u mnie?Czy u was też zauważylyscie różnice że włosy w czasie ciąży szybciej są tłuste? Ja muszę myć codziennie włosy a tak to myłam co 3 dni
Mi zniszczyłaś głowę tą wypowiedziąMi zniszczyłaś głowę tym pytaniem.
Myj dalej co 3 dni, może trochę oleju do głowy wpadnie.
Osobiście bardzo współczuję Aurorah i jakoś chcąc nie chcąc wczuwam się w sytuację dziewczyny która teraz czeka na poronienie w szpitalu
To chyba nie jest jednak forum na mój poziom emocji w trakcie ciazy także chyba zbiorę ostatni hejt i też się z Wami pożegnam.
Taaak. Czuję się tak od 2 tygodniKtoś też się czuje jak wyżuty przez psa kapeć?
Ja tez jutro i trochę stresJutro wizyta czuje stres czy na pewno wszystko ok nie wiem jak dziś zasnę
Pierwsza tak, byłam miesiąc temu ale jeszcze nic nie było widać. Na 9:30 sty?Ale Ty masz teraz pierwsza w ogóle z tego co pamietam na która ?
Jutro wizyta czuje stres czy na pewno wszystko ok nie wiem jak dziś zasnę
Ja też mam jutro wizytę i to będzie moja pierwsza. Ja dla odmiany dziś czuję spokój. Idę na 10:00. Trzymam za Was kciuki Dziewczyny i dajcie znać jutro koniecznie.Ja tez jutro i trochę stres
Ja jutro na 8:00 trzymam kciuki tez za Was dziewczynyJa też mam jutro wizytę i to będzie moja pierwsza. Ja dla odmiany dziś czuję spokój. Idę na 10:00. Trzymam za Was kciuki Dziewczyny i dajcie znać jutro koniecznie.