reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

W lipcu zatrzymała się na 5+4 czyli kilka dni wcześniej. Wtedy serduszka nie było a teraz było ale dziś już go nie widać i pęcherzyk jest w nieregularnym kształcie. Na wizycie 2 tyg temu dużo lepiej ten obraz wyglądał niż dzisiaj.
O jej to serduszko już było teraz. Bo teraz w którym tc jesteś dokładnie ? Jakie to wszystko nie wiarygodne, że nagle rozwój ciąży może się zatrzymać 🥺

reklama
O jej to serduszko już było teraz. Bo teraz w którym tc jesteś dokładnie ? Jakie to wszystko nie wiarygodne, że nagle rozwój ciąży może się zatrzymać 🥺
Powinni być 7+5 ale obraz nie zmienił się od poprzedniego USG. wygląda jak 6+0 z tym że serduszka nie widać bo na wizycie było widoczne. No ja sama w to jeszcze nie wierzę

Powinni być 7+5 ale obraz nie zmienił się od poprzedniego USG. wygląda jak 6+0 z tym że serduszka nie widać bo na wizycie było widoczne. No ja sama w to jeszcze nie wierzę
Czyli prawdopodobnie zatrzymał się rozwój prawie 2 tygodnie temu. Może podpytać, żeby lekarze sprawdzili czemu tak po raz kolejny się stało.

Czy u was też zauważylyscie różnice że włosy w czasie ciąży szybciej są tłuste? Ja muszę myć codziennie włosy a tak to myłam co 3 dni 😪

W lipcu zatrzymała się na 5+4 czyli kilka dni wcześniej. Wtedy serduszka nie było a teraz było ale dziś już go nie widać i pęcherzyk jest w nieregularnym kształcie. Na wizycie 2 tyg temu dużo lepiej ten obraz wyglądał niż dzisiaj.
Bardzo mi przykro :( Jak lekarze nie będą chcieli z jakiegoś względu zrobić badań to poproś o zabezpieczemie materiału do badań na własną ręke. Wiem, że kasa, ale naprawdę warto.

Nie znam się na tym, ale być może możesz zrobić badnia w kierunku płci i poprosić o wystawienie katy matwego urodzenie i po zgloszeniu w USC przysługiwać Ci będzie 8 tygdoni skrócomego macierzyńśkiego. Nie wiem czy ejsteś tym zainteresowana, ale jeśli tak to dopytaj w szpitalu.

reklama
Czy u was też zauważylyscie różnice że włosy w czasie ciąży szybciej są tłuste? Ja muszę myć codziennie włosy a tak to myłam co 3 dni 😪
Mi zniszczyłaś głowę tym pytaniem.
Myj dalej co 3 dni, może trochę oleju do głowy wpadnie.
Osobiście bardzo współczuję Aurorah i jakoś chcąc nie chcąc wczuwam się w sytuację dziewczyny która teraz czeka na poronienie w szpitalu😥
To chyba nie jest jednak forum na mój poziom emocji w trakcie ciazy także chyba zbiorę ostatni hejt i też się z Wami pożegnam.

Do góry