Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Czyli widzę, że jest pół na pół to nie zawsze wiadomo o którym tygodniu będzie mowa
Dla ułatwienia możemy pisać konkretnie, czyli np 6+4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli widzę, że jest pół na pół to nie zawsze wiadomo o którym tygodniu będzie mowa
Dlatego ja zawsze mówię 7+3Ja mówię ze w 7 tygodniu od 7 do 7+6, dopiero od 8+0 mówię ze jestem w 8
a te artykułu są jakoś poparte badaniami? Bo pierwsze słyszę o tym, ja się z mężem nie hamuję płód jest chroniony przecież, nie przeszkadza mu noszenie 13kg klocka to tym bardziej seksDziewczyny może mam nie typowe pytanie ale jak u was z współżyciem, bo lekarz mi mówi, że nie ma przeciwwskazań ale wiadomo, że teraz trzeba ostrożniej i delikatniej. Ale zaś na necie różnie czytam. Nawet w apce znalazłam artykuł, że nasienie przedostane się do wewnątrz moze grozić poronieniem, bo nasienie ma hormony i prostaglandyny. Zaraz przestanę wszystko czytać
Haaa w apce piszą ale nie przekładają do tego źródeł ani badań dlatego was podpytujea te artykułu są jakoś poparte badaniami? Bo pierwsze słyszę o tym, ja się z mężem nie hamuję płód jest chroniony przecież, nie przeszkadza mu noszenie 13kg klocka to tym bardziej seks
Dziewczyny może mam nie typowe pytanie ale jak u was z współżyciem, bo lekarz mi mówi, że nie ma przeciwwskazań ale wiadomo, że teraz trzeba ostrożniej i delikatniej. Ale zaś na necie różnie czytam. Nawet w apce znalazłam artykuł, że nasienie przedostane się do wewnątrz moze grozić poronieniem, bo nasienie ma hormony i prostaglandyny. Zaraz przestanę wszystko czytać
No właśnie i tu jestem w kropce, bo jestem pierwszy raz w ciąży i to loteria jak wszystko może wpłynąćGinekolog mi mówiła że jeśli ciąża jest zdrowa, nie ma żadnych krwiaków ani torbieli to nie ma żadnych przeciwwskazań.Kolezanka za to mi mówiła że jej gin po poronieniu odradził współżycie w pierwszym trymestrze.
Jesli nie ma plamien to bym spokojnie współżyła, z reszta my wspolzyjemy a w pierwszej ciąży nie.No właśnie i tu jestem w kropce, bo jestem pierwszy raz w ciąży i to loteria jak wszystko może wpłynąć