U mnie piersi to jakaś masakra Pół dnia nie bolą a nie kiedy to się dotknąć nie mogę I jak nie bolą to sprawdzam czy będą boleć jak dotykam żeby mieć jakiś objawDziewczyny jak wasze piersi? W poprzedniej ciąży dzień bo spodziewanej miesiączce bolały strasznie a teraz lekko tylko skutki i znów panika. Ja to bym była chyba spokojna jakby mnie cycki bolały, bym wymiotowała i widziała zarodek z serduszkiem
reklama
Chałka
Fanka BB :)
Mnie bolą tylko sutki przy dotyku i czasami czuje ból w dole brzucha, taki rozciągający. Plus napady głodu. Oprócz tego nic. Ale beta już pond 6000 więc staram się nie doszukiwac problemówDziewczyny jak wasze piersi? W poprzedniej ciąży dzień bo spodziewanej miesiączce bolały strasznie a teraz lekko tylko skutki i znów panika. Ja to bym była chyba spokojna jakby mnie cycki bolały, bym wymiotowała i widziała zarodek z serduszkiem
Moonstone
Moderator
ja chodzę po prostu rownolegle, nie po same badaniaCzy ginekolog na NFZ będzie chciał mnie przyjąć jedynie żeby dostać badania na nfz? Czytałam opinie u mnie i niektórzy nie chcą przepisać
Ja tak samo planuje. Kasa na prywatnego odłożona, chociaż boję się, jakie stawki są obecnie i może na jakąś kontrolę tylko na NFZ pójdę. Prywatnie lekarz jest 24h pod telefonem, a na NFZ bym musiała czekać.. Macie jakieś blogi/literaturę do polecenia dotycząca pierwszego roku życia?ja chodzę po prostu rownolegle, nie po same badania
stokrotka33
Zaangażowana w BB
Ja koło terminu miesiączki miałam bardzo obolałe piersi oraz podbrzusze a po kilku dniach zaczęło wszystko puszczać. Też się przestraszyłam ale lekarz twierdzi, że z ciążą wszystko w porządku. Teraz nawet podbrzusze żądło czuję napięte i też mam lekkie obawy. No ale ufam lekarzowi, że bobo rośnie i jest ok.Dziewczyny jak wasze piersi? W poprzedniej ciąży dzień bo spodziewanej miesiączce bolały strasznie a teraz lekko tylko skutki i znów panika. Ja to bym była chyba spokojna jakby mnie cycki bolały, bym wymiotowała i widziała zarodek z serduszkiem
Dulce123
Bolą do teraz, od tygodnia przed planowanym okresem. Ale też czuje bardziej sutki niż całe piersiDziewczyny jak wasze piersi? W poprzedniej ciąży dzień po spodziewanej miesiączce bolały strasznie a teraz lekko tylko skutki i znów panika. Ja to bym była chyba spokojna jakby mnie cycki bolały, bym wymiotowała i widziała zarodek z serduszkiem
Dulce123
To będzie moja pierwsza wizyta na nfz u nowej gin i nie wiem czy w ogóle jest sens iśćja chodzę po prostu rownolegle, nie po same badania
Moonstone
Moderator
FizjomommyJa tak samo planuje. Kasa na prywatnego odłożona, chociaż boję się, jakie stawki są obecnie i może na jakąś kontrolę tylko na NFZ pójdę. Prywatnie lekarz jest 24h pod telefonem, a na NFZ bym musiała czekać.. Macie jakieś blogi/literaturę do polecenia dotycząca pierwszego roku życia?
PAKIET – FIZJODZIDZIUŚ + FIZJOZABAWY – FizjoMommy.pl
www.fizjomommy.pl
reklama
Moonstone
Moderator
A czemu nie? W sensie czemu się zastanawiaszTo będzie moja pierwsza wizyta na nfz u nowej gin i nie wiem czy w ogóle jest sens iść