Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Pamiętam co pisałaś. Ale dwa ostatnie lata byłam na starszaka to nie było tam dźwigania bo dzieci samodzielne były
To skonsultuj z lekarzem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętam co pisałaś. Ale dwa ostatnie lata byłam na starszaka to nie było tam dźwigania bo dzieci samodzielne były
Szkoda że wszystko takie skomplikowane. Na NFZ już bym poszła i bym się spytała ale płacić ponad 200zl za wizytę by dowiedzieć się czegoś...To skonsultuj z lekarzem
Może jakaś teleporada albo możesz masz pakiet medyczny z pracy?Szkoda że wszystko takie skomplikowane. Na NFZ już bym poszła i bym się spytała ale płacić ponad 200zl za wizytę by dowiedzieć się czegoś...
Rodzinny nie może na wszystkie, wiec najlepiej się zgłosić do ginekologa na NFZMam pytanie do Was Chciałabym prowadzić ciążę prywatnie, ale podstawowe badania krew, mocz robić jednak na NFZ. Jak to technicznie rozwiązać? Powinnam mieć też ginekologa na NFZ? Czy rodzinny może mi wystawić skierowanie na takie badania (na jakiej podstawie)?
Dziękuję Ci bardzoRodzinny nie może na wszystkie, wiec najlepiej się zgłosić do ginekologa na NFZ
Nie ma tam takiego czegoś a pakiet medycznych w pracy nie mamy. Po jutrzejszych badaniach z krwi zastanowię się i zdecyduje co dalejMoże jakaś teleporada albo możesz masz pakiet medyczny z pracy?
Ja do swojej mam 70km ale nie zmieniam bo u mnie w okolicy to nie ma nikogo dobrego też szukam kogoś na NFZ dla badań ale terminy dopiero na listopadWpadam tu z doskoku. Jutro śpimy w naszym domu pierwszą noc zapisałam się na następną wizytę na 28.09 do nowego lekarza. @Brownie1992 możesz mi ten temrin wizyty dopisać w kalendarzu Miałam prowadzić ciążę u swojej ginekolog w Krakowie, ale jednak będę zmieniać na bliżej miejsca zamieszkania. Stwierdziłam że 1.5 godz w jedną stronę to trochę daleko. A tych wizyt głównej zima trochę będzie. I chyba lepiej mieć w razie czego bliżej swojego lekarza. Jeszcze zastanawiam się czy nie robić miksu z NFZ żeby mieć badania za darmo. Ale trochę mnie zniechęca polowanie na wolne terminy.
Czy ginekolog na NFZ będzie chciał mnie przyjąć jedynie żeby dostać badania na nfz? Czytałam opinie u mnie i niektórzy nie chcą przepisaćRodzinny nie może na wszystkie, wiec najlepiej się zgłosić do ginekologa na NFZ