Dulce123
Fanka BB :)
Mój się od razu domyśliłJak powiedzieliście swoim drugim połowom o pozytywny teście? Może byli przy was, a może najpierw potwierdziłyście u ginekologa? Jaka była wasza reakcja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój się od razu domyśliłJak powiedzieliście swoim drugim połowom o pozytywny teście? Może byli przy was, a może najpierw potwierdziłyście u ginekologa? Jaka była wasza reakcja?
Po twojej minie kiedy test zrobiłaś?Mój się od razu domyślił
No wiesz, tak jakby może nie mieć podstaw poza tym to tez jest tak ze po tym 10 tc tez co wizytę jest krew i mocz, a w trzecim trymestrze powtarzasz cześć badań z pierwszegoJedynie zależy mi na badaniach na NFZ ale nie wiem czy tak od razu mi da
Ja zrobiłam test jak mąż był na siłownii a powiedziałam mu dopiero następnego dnia wieczorem jak już miałam wyniki pierwszej betyJak powiedzieliście swoim drugim połowom o pozytywny teście? Może byli przy was, a może najpierw potwierdziłyście u ginekologa? Jaka była wasza reakcja?
Dosc wcześnie 25.08Po twojej minie kiedy test zrobiłaś?
Krew i mocz to akurat mogę dostać od mojego rodzinnego no nic zobaczy się później. Raczej pójść można to nie gryzieNo wiesz, tak jakby może nie mieć podstaw poza tym to tez jest tak ze po tym 10 tc tez co wizytę jest krew i mocz, a w trzecim trymestrze powtarzasz cześć badań z pierwszego
Właśnie zastanawiałam się nad tą zbożowa ale nigdy jej nie kupowałam piłaś może wcześniej? Zastąpi chociaż trochę normalną kawy?Ja wczoraj piekłam i wypiłam mała druga. Ale pierwsza jest o 5 to do wieczora czasami ciężko wytrzymać bez. Muszę kupić zbożowa bo mi się skończyła
Ja wolałam nie robić powtórki z biochemu i pierwszej ciąży, kiedy mąż się dowiadywał na dyżurach. Ale tym razem spojrzał na test i powiedział, ze jakby to był test na COVID to by uznał, ze „pacjent nie miał COVIDa” A test był pozytywnyJa zrobiłam test jak mąż był na siłownii a powiedziałam mu dopiero następnego dnia wieczorem jak już miałam wyniki pierwszej bety
Zależy co kto lubi ale ja akurat lubięWłaśnie zastanawiałam się nad tą zbożowa ale nigdy jej nie kupowałam piłaś może wcześniej? Zastąpi chociaż trochę normalną kawy?
To chyba spróbuję muszę znaleźć jakis zamiennikZależy co kto lubi ale ja akurat lubię