reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

Dziewczyny jak wasze piersi? W poprzedniej ciąży dzień bo spodziewanej miesiączce bolały strasznie a teraz lekko tylko skutki i znów panika. Ja to bym była chyba spokojna jakby mnie cycki bolały, bym wymiotowała i widziała zarodek z serduszkiem 🤣🤣😅😅🥰🥰🥰
U mnie piersi to jakaś masakra Pół dnia nie bolą a nie kiedy to się dotknąć nie mogę I jak nie bolą to sprawdzam czy będą boleć jak dotykam 🤦🤦 żeby mieć jakiś objaw

reklama
Dziewczyny jak wasze piersi? W poprzedniej ciąży dzień bo spodziewanej miesiączce bolały strasznie a teraz lekko tylko skutki i znów panika. Ja to bym była chyba spokojna jakby mnie cycki bolały, bym wymiotowała i widziała zarodek z serduszkiem 🤣🤣😅😅🥰🥰🥰
Mnie bolą tylko sutki przy dotyku i czasami czuje ból w dole brzucha, taki rozciągający. Plus napady głodu. Oprócz tego nic. Ale beta już pond 6000 więc staram się nie doszukiwac problemów :D

ja chodzę po prostu rownolegle, nie po same badania :)
Ja tak samo planuje. Kasa na prywatnego odłożona, chociaż boję się, jakie stawki są obecnie 🥴 i może na jakąś kontrolę tylko na NFZ pójdę. Prywatnie lekarz jest 24h pod telefonem, a na NFZ bym musiała czekać.. Macie jakieś blogi/literaturę do polecenia dotycząca pierwszego roku życia?

Ja koło terminu miesiączki miałam bardzo obolałe piersi oraz podbrzusze a po kilku dniach zaczęło wszystko puszczać. Też się przestraszyłam ale lekarz twierdzi, że z ciążą wszystko w porządku. Teraz nawet podbrzusze żądło czuję napięte i też mam lekkie obawy. No ale ufam lekarzowi, że bobo rośnie i jest ok.

Dziewczyny jak wasze piersi? W poprzedniej ciąży dzień po spodziewanej miesiączce bolały strasznie a teraz lekko tylko skutki i znów panika. Ja to bym była chyba spokojna jakby mnie cycki bolały, bym wymiotowała i widziała zarodek z serduszkiem 🤣🤣😅😅🥰🥰🥰
Bolą do teraz, od tygodnia przed planowanym okresem. Ale też czuje bardziej sutki niż całe piersi

reklama
Do góry