Moonstone
Moderator
Izbę przyjęćA co to IP?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Izbę przyjęćA co to IP?
Aaaaa no takIzbę przyjęć
kobieto ale pozamiatałaśWiecie co dziwnego pojawia mi się w ciąży? Strasznie się wkurzam, gdy widzę białe samochody. No tak mi się nie podobają. Poza ciąża nie zwracam na to uwagi
A Wy macie jakieś dziwności w tym stanie?
Bardziej myślałam o tym ze mogą zobaczyć choćby czy to krwiakAaaaa no takjestem obstawiona lekami, przy tej becie nic i tak nie będzie widać, także myślę, że na IP wiele więcej mi nie pomogą
Hej dziewczyny, witam Was ciepło, termin na 1.05, pierwsza ciąża, dużo stresu, ale też radości i nadziei, ze wszystko pójdzie dobrzew piatek druga wizyta u gina
![]()
Rozumiem Twój strach.Płakać mi się chcęze względu, że już przeżyłam straty, bardzo boję się powtórki
robię zastrzyki z Heparyny, więc to też rozrzedza krew, plamienia dużo nie było, teraz taki brązowy śluz. Jutro pójdę na HCG i zobaczymy
Dziś miałam bardzo intensywny dzień, w nocy mało spałam, jestem też przemęczona, może dlatego
![]()