Medjool
Fanka BB :)
Dziewczynka też.Jaka płeć Wam wychodzi wg kalendarza chińskiego? U mnie dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynka też.Jaka płeć Wam wychodzi wg kalendarza chińskiego? U mnie dziewczynka
Póki co przewaga dziewczyn. Zobaczymy czy się sprawdziDziewczynka też.
Myśle ze będzie przewaga chłopakówPóki co przewaga dziewczyn. Zobaczymy czy się sprawdzi
Ale takie Twoje przeczucie, czy że chiński kalendarz trzeba odczytywać na odwrót?Myśle ze będzie przewaga chłopaków
Witamy doswiadczoną mamę Ile lat mają Twoje dzieciaki?
Właśnie sprawdziłam i wychodzi mi chłopak. I co prawda najważniejsze, żeby donosić do końca zdrową ciąże, ale jakbym se mogła wybierać, to chciałabym dziewczynkęMyśle ze będzie przewaga chłopaków
Dlatego doświadczona, a nie "wszechwiedząca"9, 6 i półtora roku. Wcale niedoświadczona. Każde dziecko i każda ciąża mnie czymś zaskakuje.
DoświadczenieAle takie Twoje przeczucie, czy że chiński kalendarz trzeba odczytywać na odwrót?
To może przerwa od forum do czasu wizyty?6 dni do wizyty. Zaczęłam się nieco niecierpliwic i niepokoić, czy wszystko ok i czy lekarz zobaczy coś i czy nie będzie to puste jajo... Czytanie for ciążowych, gdzie jest duzo dziewczyn po przejściach i z aktualnymi problemami nie działa dobrze na moją głowę.
Właśnie sprawdziłam i wychodzi mi chłopak. I co prawda najważniejsze, żeby donosić do końca zdrową ciąże, ale jakbym se mogła wybierać, to chciałabym dziewczynkę
Dlatego doświadczona, a nie "wszechwiedząca"
6 dni do wizyty. Zaczęłam się nieco niecierpliwic i niepokoić, czy wszystko ok i czy lekarz zobaczy coś i czy nie będzie to puste jajo... Czytanie for ciążowych, gdzie jest duzo dziewczyn po przejściach i z aktualnymi problemami nie działa dobrze na moją głowę.
Wizytę mam wcześnie, bo w 6 tygodniu. Pewnie jeszcze na serce nie ma szans, ale chcę sprawdzic czy i gdzie umieszczony jest pęcherzyk ciążowy. I tak niech się cieszą, że nie przyszłam do nich przed miesiączką, bo miałam już test pozyywnyTo może przerwa od forum do czasu wizyty?
A który tc będziesz miała na wizycie wg swoich obliczeń?
Z tego co kojarzę, to pracujesz, prawda? Może dzięki temu szybciej zleci Ci czas. A w weekend się porozpieszczaj - może jakieś dobry obiad w knajpie? Trzymam kciuki za wizytę i luz w głowie.