reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

Wizytę mam wcześnie, bo w 6 tygodniu. Pewnie jeszcze na serce nie ma szans, ale chcę sprawdzic czy i gdzie umieszczony jest pęcherzyk ciążowy. I tak niech się cieszą, że nie przyszłam do nich przed miesiączką, bo miałam już test pozyywny :D

Pracuje, ale z domu, więc mam czas się zastanawiać :D W weekend będę miała mniej, bo obiad u teściów i odwiedziny u chrześniaka męża na urodziny. Chcielibysmy też iść do kina. Także czas sobie jakoś wypełnie :D
Czasami jest już serce w 6 tygodniu. Ja idę za tydzień, będzie 6+1 i po cichu liczę, że jednak będzie już serduszko 🙏
Takie czytanie też nie działa dobrze na moją głowę 🙉

reklama
Wizytę mam wcześnie, bo w 6 tygodniu. Pewnie jeszcze na serce nie ma szans, ale chcę sprawdzic czy i gdzie umieszczony jest pęcherzyk ciążowy. I tak niech się cieszą, że nie przyszłam do nich przed miesiączką, bo miałam już test pozyywny :D

Pracuje, ale z domu, więc mam czas się zastanawiać :D W weekend będę miała mniej, bo obiad u teściów i odwiedziny u chrześniaka męża na urodziny. Chcielibysmy też iść do kina. Także czas sobie jakoś wypełnie :D
Ja wczoraj miałam 5+6 lub 6+0 bo u mnie ciężko określić dzień OM i było serduszko. W ciąży z córką pierwsze USG miałam w 5+4 i też było widać serduszko. Ale trzeba pamiętać że na serduszko jest też czas chyba do 8 TC. Czasem lepiej się odciąć od forum żeby być spokojnym.

Wątki na tym forum są ok, w sensie nie stresują mnie. Ale mam na fejsie kilka grup o straniu się o ciąże i tam same drametyczne historie. Wyciszyłam na razie je, bo mi nie pomagają :D

Fajnie wiedzieć, że jest szansa na serce, ale wiadomo, może być za wcześnie.

Rozumiem Twój strach. 😞 To musi być dla Ciebie naprawdę bardzo ciężkie. Jak się dziś czujesz? Spałaś trochę lepiej? 🤗
Masz już może umówioną wizytę?

Daj znać, jak powtórzysz dziś betę. Dużo spokoju dla Ciebie! ❤️
Dziś się wyspałam porzadnie 😀 ale nadziei trochę mniej 😔 rano jeszcze plamiłam ale tak ciemno brązowo i mało tego jest. Dziś mam nadzieję, że uda mi się wyrwać na HCG. A jak u Was dziewczyny nocka i poranek?

Rozumiem Twój strach. 😞 To musi być dla Ciebie naprawdę bardzo ciężkie. Jak się dziś czujesz? Spałaś trochę lepiej? 🤗
Masz już może umówioną wizytę?

Daj znać, jak powtórzysz dziś betę. Dużo spokoju dla Ciebie! ❤️
A wizytę mam umówioną na 21 września, ale przy takiej becie to raczej za dużo widać nie będzie, jakbym nie plamiła to bym na 28 przełożyła. A Ty masz już wizytę umówioną? Życzę dobrego dnia 🙋

Dziś się wyspałam porzadnie 😀 ale nadziei trochę mniej 😔 rano jeszcze plamiłam ale tak ciemno brązowo i mało tego jest. Dziś mam nadzieję, że uda mi się wyrwać na HCG. A jak u Was dziewczyny nocka i poranek?
A wizytę mam umówioną na 21 września, ale przy takiej becie to raczej za dużo widać nie będzie, jakbym nie plamiła to bym na 28 przełożyła. A Ty masz już wizytę umówioną? Życzę dobrego dnia 🙋
Trzymam kciuki, żeby udało się wyrwać na betę i żeby dało Ci to trochę ukojenia. 🤞

Ja mam wizytę na 25. umówioną. Czy nie mogę się doczekać? Oczywiście, ale nie myślę o niej za dużo i całkiem szybko leci. Pewnie czas zwolni na kilka dni przed.

reklama
Idź na bete, jak urosła, to znaczy, że nie ma się czym martwić. Trzymam kciuki.

Ja dobrze śpię ostatnio, chociaż zrywam się jak rolnik po 6 sama z siebie. A pracuje zdalnie, więc mogłabym spać do 9 nawet :D Tylko wtedy do 17:00 byłabym w pracy, a tak to koło 14:30-15:00 już jestem wolna :)

Do góry