Moonstone
Moderator
Izbę przyjęćA co to IP?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Izbę przyjęćA co to IP?
Aaaaa no tak jestem obstawiona lekami, przy tej becie nic i tak nie będzie widać, także myślę, że na IP wiele więcej mi nie pomogąIzbę przyjęć
kobieto ale pozamiatałaśWiecie co dziwnego pojawia mi się w ciąży? Strasznie się wkurzam, gdy widzę białe samochody. No tak mi się nie podobają. Poza ciąża nie zwracam na to uwagi
A Wy macie jakieś dziwności w tym stanie?
Bardziej myślałam o tym ze mogą zobaczyć choćby czy to krwiakAaaaa no tak jestem obstawiona lekami, przy tej becie nic i tak nie będzie widać, także myślę, że na IP wiele więcej mi nie pomogą
Hej dziewczyny, witam Was ciepło, termin na 1.05, pierwsza ciąża, dużo stresu, ale też radości i nadziei, ze wszystko pójdzie dobrze w piatek druga wizyta u gina
Rozumiem Twój strach. To musi być dla Ciebie naprawdę bardzo ciężkie. Jak się dziś czujesz? Spałaś trochę lepiej?Płakać mi się chcę ze względu, że już przeżyłam straty, bardzo boję się powtórki robię zastrzyki z Heparyny, więc to też rozrzedza krew, plamienia dużo nie było, teraz taki brązowy śluz. Jutro pójdę na HCG i zobaczymy Dziś miałam bardzo intensywny dzień, w nocy mało spałam, jestem też przemęczona, może dlatego