reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Dobry wieczór dziewczyny
Nie czytałam was dziś za co przepraszam. Od rana bardzo boli mnie brzuch a że jak wspomiałam prędzej jutro wywozimy córkę na studia a weekend tez będzie w rozjazdach postanowiłam jechać do szpitala. Powiem wam że bałam się strasznie że jest źle jak ja powiem mężowi czy lepiej nie mówić i dopiero po weekendzie. Tak się bałam że cisnienie mimo tabletek miałam 168/150 i nie mogłam powstrzymać płaczu Ale usg pokazało że ciąża jest i jest serduszko ❤️. Dostałam aspirynę i wizyta za 2 tygodnie. Mam się oszczędzać ale na dzień dzisiejszy powiedziała pani doktor że jest ok wszystko. Tyle że brzuch boli nadal
:/

Wizytę przełożono mi z 21 go na natepny tydzień czyli ok 28 go ale muszę teraz czekać na list z nowym terminem

reklama
Płakać mi się chcę 😔😔😔 ze względu, że już przeżyłam straty, bardzo boję się powtórki 😔😔😔 robię zastrzyki z Heparyny, więc to też rozrzedza krew, plamienia dużo nie było, teraz taki brązowy śluz. Jutro pójdę na HCG i zobaczymy 😔 Dziś miałam bardzo intensywny dzień, w nocy mało spałam, jestem też przemęczona, może dlatego 😔
Rozumiem Twój strach. 😞 To musi być dla Ciebie naprawdę bardzo ciężkie. Jak się dziś czujesz? Spałaś trochę lepiej? 🤗
Masz już może umówioną wizytę?

Daj znać, jak powtórzysz dziś betę. Dużo spokoju dla Ciebie! ❤️

Do góry