Chałka
Fanka BB :)
Nie wiedziałam, że takie problemy za granicą. w Polce to 3 dyszki z kawałkiem i człwoiek wie czy jest i czy przyrasta.Za granica właśnie o betę ciężko
Gratuluje ciąży! Co do adopcji, czasami agencje zawieszają, bo par chetnych na zdrowe niemowlęta jest dużo i uznaja, że bezpłodne pary mają pierwszeństwo, albo że nie mogą być pewni, czy wobliczu pojawienia się biologicznego dziecka to adoptowane nie będzie inaczej traktowane.Hej dziewczęta. U mnie historia jest dłuższa....
Ponad 8 lat starań, klinki, leczenie, stymulację i nic.... w końcu decyzja o adopcji. Teraz oczekujemy na propozycje dziecka, a tu taki nagle cud jestem w ciąży....
Mam obawy przed wszystkim czy z ciążą będzie ok, co teraz z adopcją
Tyle lat nic, a tu wszytko na raz.....
Myślę, że musisz po prostu porozmawiać z agencją.
Mi się zaczynają mdlosci od kilku dni. Stresuje mnie to bo w pracy chce powiedzieć dopiero po kolejnej wizycie (w październiku) , a siedzę z kierownikiem w pokoju i moja praca opiera się na ciągłym rozwiązywaniu problemów, rozmowach z ludźmi, energicznych decyzjach itp. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe
Ja własnie nie wiem kiedy mówić w pracy. Mam pierwszę wizyte 20 i zobaczymy, czy i co lekarz zobaczy i co powie.