Aurorah
Fanka BB :)
mi coś świta że szałwii też nie można? i chyba rumianek był na liście zakazanej. Dobrze że ja tylko grzeczne rzeczy piję to mam problem z głowyI Lukrecji i mięty pieprzowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi coś świta że szałwii też nie można? i chyba rumianek był na liście zakazanej. Dobrze że ja tylko grzeczne rzeczy piję to mam problem z głowyI Lukrecji i mięty pieprzowej
w sumie też teraz częściej piję jedną herbatę rano a wieczorem już Anatola zbożowego więc częściej jest zredukowane. Ale przed ciążą piłam dużo herbaty czarnejJa z dwóch zeszłam do jednej
Rumianek można szałwi niemi coś świta że szałwii też nie można? i chyba rumianek był na liście zakazanej. Dobrze że ja tylko grzeczne rzeczy piję to mam problem z głowy
Tak, ja tez już później lecę na zbożowce dobrze ze lubięw sumie też teraz częściej piję jedną herbatę rano a wieczorem już Anatola zbożowego więc częściej jest zredukowane. Ale przed ciążą piłam dużo herbaty czarnej
a no to coś mi dzwoniło ale nie do końca tam gdzie trzebaRumianek można szałwi nie
I zdaje się melisa tez jest spokoa no to coś mi dzwoniło ale nie do końca tam gdzie trzeba
Do dr Kurkowskiego poprzednią ciąże prowadziłam u kogo innego i byłam średnio zadowolona. Teraz już wcześniej zrobiłam research gdzie iść. Jestem ciekawa wrażeń Oby miał tylko dobre wieści dla mnie
Wybierasz rozdrabnianie (w tym ogólnym menu, gdzie tez jest mycie wstępne) i tam wybierasz ziarna kawy
tego to nawet nie piłam w życiuI Lukrecji i mięty pieprzowej