Dziewczyny, byłam dziś na wizycie i wszystko jest w porządku!!!! A już nastawiałam się na najgorsze !!! Objawy minęły ale z dzidzią dobrze wszystko !!! Także dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do kiedy zamierzacie nosić wasze starszaki wiążące 13/14kg obecnie? Mój ma teraz totalną mamozę i do nikogo nie chce na dłużej niż krótki przytulas. U mnie na rękach mu najlepiej, a się naczytałam o zbytnim dźwiganiu i mam obawy. Ale też chcę mu dać teraz tyle uwagi ile chce, bo za niedługo to się przecież skończy.
Wiedziałam ze będzie dobrzeHej, my po wizycie, pęcherzyk jest, serduszko bije, wstępnie termin na 5 maj
Ja nosiłam do samego końca, mimo założonego pessara. Fakt, ze starałam się jak najmniej ale jednak niespełna dwulatkom ciężko odmówić pomocy czy nie przeniesc/podniesc kiedy czegoś potrzebuje.Do kiedy zamierzacie nosić wasze starszaki wiążące 13/14kg obecnie? Mój ma teraz totalną mamozę i do nikogo nie chce na dłużej niż krótki przytulas. U mnie na rękach mu najlepiej, a się naczytałam o zbytnim dźwiganiu i mam obawy. Ale też chcę mu dać teraz tyle uwagi ile chce, bo za niedługo to się przecież skończy.
Mi zamiast 11 to 19 i 21 zostaje : czyli 19 i 21Dziewczyny posprawdzajcie proszę pierwsza stronę bo jestem na wakacjach i się całkowicie wyłączyłam
Jeśli coś brakuje to zaaktualizuję
Mi zamiast 11 to 19 i 21 zostaje : czyli 19 i 21
Dzisiaj 10.05Jaki u Ciebie termin porodu wyszedł? Bo u mnie póki co ten sam powinien być, ale ja nie dostałam info dziś