Nie,już bety nie kazała sprawdzać,ja już miałam zarodek z serduszkiem więc zleciła mi szereg badań z krwi i moczu plus USG piersi. Od razu zapisała mnie też na wizytę po moim urlopie i później już na USG I trymestrua dziewczyny po wizytach z pęcherzykiem, lekarz wam kazał badać przyrost bety nadal czy już nie ?
reklama
Dulce123
Fanka BB :)
który miałas tc że już było serduszko?Nie,już bety nie kazała sprawdzać,ja już miałam zarodek z serduszkiem więc zleciła mi szereg badań z krwi i moczu plus USG piersi. Od razu zapisała mnie też na wizytę po moim urlopie i później już na USG I trymestru
Aurorah
Teoretycznie w 6. Ja w ciąży z córką jak byłam na awaryjnej wizycie na cito z powodu krwawienia to już zobaczyłam serduszko a było wtedy 5+4. ale wiele zależy od sprzętu. Najbezpieczniej iść w 7 TC wtedy już powinno być serduszko widoczne.Nie,już bety nie kazała sprawdzać,ja już miałam zarodek z serduszkiem więc zleciła mi szereg badań z krwi i moczu plus USG piersi. Od razu zapisała mnie też na wizytę po moim urlopie i później już na USG I trymestru
który miałas tc że już było serduszko?
To było w 6+3 z miesiączki i w sumie z USG wyszło podobnie 6+4który miałas tc że już było serduszko?
Dulce123
to jednak mam dobry termin i muszę się go trzymaćTeoretycznie w 6. Ja w ciąży z córką jak byłam na awaryjnej wizycie na cito z powodu krwawienia to już zobaczyłam serduszko a było wtedy 5+4. ale wiele zależy od sprzętu. Najbezpieczniej iść w 7 TC wtedy już powinno być serduszko widoczne.
Dulce123
U mnie wiadomo kiedy była owulacja bo miałam zastrzyk ovi więc łatwo obliczyćJa mam też bardzo regularne cykle więc wiedziałam że jak ma być to już powinno ale jak ktoś ma np wydłużone to dla spokojnosci ducha(choć wiem że to żadna spokojnosci) można poczekać jeszcze dodatkowo kilka dni
Słoneczko świeci
Ja mam też bardzo regularne cykle więc wiedziałam że jak ma być to już powinno ale jak ktoś ma np wydłużone to dla spokojnosci ducha(choć wiem że to żadna spokojnosci) można poczekać jeszcze dodatkowo kilka dni
Tak, ja miałam om 31 lipca, a dziś dopiero 5+2, ale u mnie są długie cykle, karmie piersia, co tez może zaburzać i obstawiam późniejsza owulacje, bo ja pamietam, wiec hopefully będzie Ok
reklama
Moonstone
Moderator
Ja tylko przewiduje kiedy owu mogło u mnie nastąpić, alebowiem była to moja pierwsza i ostatnia miesiączka ale seks był w 15-16 dc i tak jakoś pewnie owulkaTak, ja miałam om 31 lipca, a dziś dopiero 5+2, ale u mnie są długie cykle, karmie piersia, co tez może zaburzać i obstawiam późniejsza owulacje, bo ja pamietam, wiec hopefully będzie Ok