reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja po wizycie 🙂 był zarodek z serduszkiem 🎉. Wstępnie wg USG 6+1 ( według miesiączki 6+5). Boję się cieszyć, ale ginekolog był tak pozytywnie nastowiony że się nie da 😁
W przyszłym tygodniu 20.09 idę na wizytę do innego lekarza aby założył mi kartę ciąży w przychodni, w której mam pakiet a do tego, u którego chce prowadzić ciążę idę 02.10 🙂

Cześć Dziewczyny,
chciałabym się przywitać. Wygląda na to, że też będę majową mamą 2024. Póki co sytuacja wygląda u mnie tak:
  • 07.09 beta 6.9, prog 15.04
  • 11.09 beta 104.1, prog 26.01
Niestety labo, do którego się udałam (bez większych nadziei, ponieważ cień na teście nie napawał optymizmem), nie jest czynne w soboty, stąd przyrost zrobiłam dopiero dziś. Teraz zamierzam na spokojnie wytrwać do wizyty 25.09 i bardzo liczę, że coś już będzie widać.

Na stanie Bombelek 20 miesięcy, odnosząc się do aktualnego tematu zamierzam nosić tak długo, jak będę w stanie. Dodatkowo też jestem wciąż mamą kp i jeśli nie będzie żadnych przeciwwskazań to tak samo będę kontynuować karmienie. No i zaczęliśmy właśnie przygodę ze żłobkiem, więc jest wesoło.

Dla wszystkich Was, które nie mogą doczekać się wizyt przesyłam dużo cierpliwości i siły Dziewczyny!

A dla wszystkich po wizytach dziś i dobrych wiadomościach - cieszę się razem z Wami!

oo to musimy się wspierać bo ja bym najchętniej dziś już poszla u mnie wtedy to już będzie 7+2 😀 próbuje się wbić 18.09 ale nie ma terminu. Mnie boli podbrzusze i odcinek lędźwiowy.
Ja doczekam do tego 20, chociaż najchętniej to poszłabym jutro :D
Zniknęłam na jakiś czas ale nas życie dojechało. Na betę nie poszłam ale wczoraj poszłam na usg w 5+3 i lekarz oznajmił ze są dwa pecherzyki 🤯🫣😍 także wyglada na to, ze mamy szanse na dziecko 4 i 5 😂
To będziecie mieć wesołą gromadkę :)

Beta dziś u mnie 469, czyli przyrost mimo wczorajszych plemień prawidłowy :)

reklama
Do góry