reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa 🙂
Wątek przeczytałam od początku i postanowiłam dołączyć 🙂
Jest to moja pierwsza ciąża, więc jestem trochę zagubiona.
Z miesiączki wychodzi mi dzisiaj 5+6 ( termin na 1.05), byłam w poniedziałek na 1 usg i na razie nie było widać jeszcze zarodka (lekarz kazał przyjść za 1 - 2 tygodnie) więc mam nadzieję że ciąża trochę młodsza i będzie wszystko ok 🤞 tym bardziej, że mam cykle około 31 dniowe.
11.09 idę do polecanego gina na 2 usg i mam nadzieję że będzie już zarodek z serduszkiem.
Beta przysra sta ok, progesteron 19.
Mam nadzieję, że będziemy się wspólnie wspierać 🙂

Ale masz szybko wynik, zazdro.
Ja pewnie znów będę czekać do 19 😆 ale już się nie loguję co chwilę, pierwszy przyrost był dobry, więc mam nadzieję, że dziś to tylko formalność 😉
No w szoku zawsze były Ok 14, to mój pierwszy przyrost w tej ciąży który badałam. A dwa cykle temu miałam biomechaniczna i strach był. Trzymam kciuki za Twoje wyniki daj znać !

reklama
Do góry