reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa 🙂
Wątek przeczytałam od początku i postanowiłam dołączyć 🙂
Jest to moja pierwsza ciąża, więc jestem trochę zagubiona.
Z miesiączki wychodzi mi dzisiaj 5+6 ( termin na 1.05), byłam w poniedziałek na 1 usg i na razie nie było widać jeszcze zarodka (lekarz kazał przyjść za 1 - 2 tygodnie) więc mam nadzieję że ciąża trochę młodsza i będzie wszystko ok 🤞 tym bardziej, że mam cykle około 31 dniowe.
11.09 idę do polecanego gina na 2 usg i mam nadzieję że będzie już zarodek z serduszkiem.
Beta przysra sta ok, progesteron 19.
Mam nadzieję, że będziemy się wspólnie wspierać 🙂

Ale masz szybko wynik, zazdro.
Ja pewnie znów będę czekać do 19 😆 ale już się nie loguję co chwilę, pierwszy przyrost był dobry, więc mam nadzieję, że dziś to tylko formalność 😉
No w szoku zawsze były Ok 14, to mój pierwszy przyrost w tej ciąży który badałam. A dwa cykle temu miałam biomechaniczna i strach był. Trzymam kciuki za Twoje wyniki daj znać !

reklama
Do góry