reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

dziękuję, poczekam pewnie i tak do pierwszej wizyty :)
Ja dodam jeszcze badania jakie dostałam teraz na pierwsza wizytę żeby przyjść ( mam pakiet medyczny i telekonsultacje możliwa z moja lekarka, która łatwiej złapać na tel niż wizyta stacjonarna )

Załączniki

• IMG_4862.png
    IMG_4862.png
    64,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Dziewczyny czysto może być normalny objaw ciąży czy raczej coś się złego dzieje…
Rano od kilku dni budzę się spocona dość mocno. Dziś gdy wstałam z młoda do szkoły kiedy wstałam zrobiło mi się słabo i oblały mnie zimne poty ale to tak że aż koszulkę od piżamy miałam mokrą. Dosłownie musiałam usiąść na jej łóżku i na chwile się położyć na plecach. Zjadłam śniadanie wypiłam kawę ( zmierzyłam cisnienie było ok ale ja jem leki na ciśnienie jutro nawet nam kontrole) ale do teraz co jakiś czas mi słabo ….. wiec już w głowie po poronieniu czerwona lampka że coś się dzieje ….

Dziewczyny czysto może być normalny objaw ciąży czy raczej coś się złego dzieje…
Rano od kilku dni budzę się spocona dość mocno. Dziś gdy wstałam z młoda do szkoły kiedy wstałam zrobiło mi się słabo i oblały mnie zimne poty ale to tak że aż koszulkę od piżamy miałam mokrą. Dosłownie musiałam usiąść na jej łóżku i na chwile się położyć na plecach. Zjadłam śniadanie wypiłam kawę ( zmierzyłam cisnienie było ok ale ja jem leki na ciśnienie jutro nawet nam kontrole) ale do teraz co jakiś czas mi słabo ….. wiec już w głowie po poronieniu czerwona lampka że coś się dzieje ….
Ja dzisiaj cały dzień się tak czuję jakby mi cukier spadł. Takie osłabienie jest normalne ale jak masz możliwość to skontroluj u lekarza.

Mam znajomą, która 7 czy 8 miesięcy po cięciu dostała od gin zielone światło 🙂
Trzymam kciuki ❤️

Udało mi się zapisać na NFZ na 27.09. Wczoraj do tej doktor był termin na październik, więc stwierdziłam że zapiszę się do tej drugiej. Zadzwoniłam i mówi, że do tej jednej koniec września a do tej lepszej co chciałam początek października. Już mówię dobra, może być początek października skoro na koniec września i tak idę prywatnie. I nagle magicznie się znalazł termin do tej lepszej jeszcze na wrzesień 😆 no więc fajnie. Może już z wynikami krwi pójdę do giną prywatnie. Czy nie mówić mu, że prowadzę też ciążę na NFZ?
Mi na 11.09 i jeszcze nie wiem jak to ogarnę z dwoma wizytami jednego dnia i młodym

reklama
Do góry