kropka.
Fanka BB :)
Nie. Dziś byłam na krwi, tsh, progesteron itp. Ale bety się jeszcze nie odwazylam zrobić. następna @ planowo na 10.09. Więc pewnie jeszcze za wcześnie na testyTestowałaś już?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Dziś byłam na krwi, tsh, progesteron itp. Ale bety się jeszcze nie odwazylam zrobić. następna @ planowo na 10.09. Więc pewnie jeszcze za wcześnie na testyTestowałaś już?
Kiedy testujesz?Hej Dziewczyny. Gratulacje dla Was.
Mam cichą nadzieję dołączyć do Was niebawem.
Kiedy testujesz?
omg ważne że się udało, teraz trzymać kciuki żeby dotrwać do końcaW trakcie starań nie. Potem można wprowadzić antykoncepcję, sztuczna menopauzę aż w końcu usunąć macicę.
Rozumiem, ja do tej pory nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży i nie wiem do kiedy to do mnie dojdzie, też na razie w ogóle się na nic nie nastawiamPoczekam jeszcze kilka dni. Nie chce się nastawiac za szybko. Jestem po stracie. Więc na razie wszystko na chłodno.
Chyba 9 maj, ostatni okres 30 lipca, dziecko nr 2, mam synka z czerwca 2022, staraliśmy się prawie wcale bo steierdzilismy ze jak będzie to będzie, o 1 bobo staraliśmy się 1.5 roku, przeszłam już ciążę biochemiczną, a mój pierwszy syn jest skrajnym wcześniakiem czego boję się w tej ciążyWitaj, jaki termin porodu? Opowiedz nam coś o sobie ile się staraliście? Które dzieciątko?
Jak wszystko jest dobrze to możnaomg ważne że się udało, teraz trzymać kciuki żeby dotrwać do końca
Mój się pytał mnie czy pytałam się wczoraj na wizycie czy można uprawiać seks teraz ah te chłopy
Trzymamy kciuki żeby było dobrzeChyba 9 maj, ostatni okres 30 lipca, dziecko nr 2, mam synka z czerwca 2022, staraliśmy się prawie wcale bo steierdzilismy ze jak będzie to będzie, o 1 bobo staraliśmy się 1.5 roku, przeszłam już ciążę biochemiczną, a mój pierwszy syn jest skrajnym wcześniakiem czego boję się w tej ciąży
DziękiTrzymamy kciuki żeby było dobrze